USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır’da Yolun Karşısına Geçerken Minibüs Çarptı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya minibüs çarptı. Olayda ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyarbakır’da Yolun Karşısına Geçerken Minibüs Çarptı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay, Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, Turgut Özal Bulvarı'ndan karşıya geçmek isterken, plakası 21 M 0092 olan bir minibüsün çarpması sonucu yere savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı yaya, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, kazanın meydana geliş şeklini ve sürücünün kusur durumunu belirlemek amacıyla olay yerinde inceleme başlattı.

Kazaya karışan minibüs, detaylı teknik inceleme için emniyet otoparkına çekilirken, sürücünün ifadesine başvurulduğu belirtildi.