USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Gaziantep'te Jandarmadan Suçüstü Operasyon

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eylül ayı boyunca gerçekleştirdikleri devriye faaliyetlerinde 11 ayrı hırsızlık olayına müdahale ederek şüphelileri suçüstü yakaladı. Operasyonlarda ele geçirilen çok sayıda eşya sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep'te Jandarmadan Suçüstü Operasyon

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Eylül ayı boyunca hırsızlıkla mücadele kapsamında yürüttüğü devriye faaliyetlerinde önemli bir başarıya imza attı. Şahinbey, Şehitkamil, İslahiye, Araban ve Nizip ilçelerinde gerçekleştirilen önleyici kolluk hizmetleri kapsamında 11 farklı hırsızlık olayına anında müdahale eden ekipler, 11 şüpheliyi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen çalışmalar sayesinde, olay yerlerinde yakalanan şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler dikkat çekti. Jandarma ekipleri tarafından bir otomobil, yaklaşık 250 bin TL değerinde ziynet eşyası, 100 kilogram Antep fıstığı, 400 kilogram salça, bir küçükbaş hayvan, altı masa ve sandalye, bir merdiven, bir matkap ve çeşitli ev eşyalarına el konuldu. Yapılan incelemelerin ardından tüm eşyalar, yasal sahiplerine eksiksiz bir şekilde teslim edildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, asayişi temin etmek ve hırsızlık olaylarının önlenmesini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadelerine yer verildi.

kaynak: İLKHA