USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır'da Serinliğin Adresi  Oldu

Diyarbakır'da termometrelerin 40 dereceyi göstermesiyle birlikte bunaltıcı sıcaklardan kaçan vatandaşların ilk durağı Sur ilçesindeki tarihi Anzele Parkı oldu. Özellikle çocuklar, parkta bulunan süs havuzunda serinleyerek sıcak havanın etkisini azaltmaya çalıştı.

Diyarbakır'da Serinliğin Adresi  Oldu

Yaz mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği Diyarbakır'da hava sıcaklığı 40 dereceye ulaştı. Kavurucu sıcaklar nedeniyle kentte günlük yaşam yavaşlarken, serinlemek isteyen aileler ve çocuklar tarihi Anzele Parkı'na akın etti.

Sur ilçesinde bulunan parkın süs havuzu, sıcak havadan bunalan çocukların en çok tercih ettiği nokta haline geldi. Suya girerek serinleyen çocuklar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yüksek sıcaklığın etkisinden uzaklaşmaya çalıştı. Aileler ise parkın gölgelik alanlarında dinlenmeyi tercih etti.

Her yaz olduğu gibi bu yıl da Anzele Parkı, Diyarbakırlılar için serinlemenin önemli adreslerinden biri olmayı sürdürüyor. Özellikle okul tatilinin başlamasıyla birlikte parkta yoğunluk artarken, vatandaşlar sıcak hava nedeniyle açık alanlarda serinlemenin yollarını arıyor.