USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Mehmet Altıparmak'tan Eleştirilere Sert Yanıt: "Herkes Skora Bakıyor!"

Amedspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sarıyer maçı sonrası yaptığı açıklamada, kamuoyundaki eleştirilerin yalnızca skor odaklı olduğunu belirtti. Tecrübeli teknik adam, takımının sahada gösterdiği üstün performansa dikkat çekti.

Mehmet Altıparmak'tan Eleştirilere Sert Yanıt: "Herkes Skora Bakıyor!"

Sakaryaspor Maçı Performansı: "3-0, 4-0 Girebilirdik"

Altıparmak, geride kalan 6 haftalık periyotta takımının "en iyi oynadığı müsabaka" olarak Sakaryaspor maçını gösterdi. Deplasmanda olmalarına rağmen yakaladıkları net pozisyonların altını çizerek şunları söyledi:

"Sakaryaspor maçı, bizim 6 haftadaki periyotta özellikle ilk yarısı oynadığımız en iyi müsabaka, en iyi maç diyebilirim. Çok net pozisyonlara girdik deplasmanda olmasına rağmen. Belki ilk yarıya 3-0, 4-0 girebilirdik."

"Şampiyon Gibi Oynuyoruz, Rakipler Bize Hücum Oynamıyor"

Eleştirilerin yüzeysel kaldığını savunan Altıparmak, rakiplerin Amedspor'a karşı oynadığı savunma ağırlıklı oyuna vurgu yaparak, takımının seviyesini şu sözlerle açıkladı:

"Eleştiri çok güzel bir şey ama bizim eleştirilerimiz hep skor eleştirisi olduğu için herkes skora bakıyor, öyle konuşuyor. Oynanan oyuna bakmıyor. Bize çok fazla hücum oynayan bir takım yok. Biz genelde topa sahip olan, topla işini yapanız... En kötü girdiğimiz maçta deplasman dahil 5-6 tane yüzde 100 pozisyona giriyoruz."

Mbaye Diagne Örneğiyle Hazırlık Süreci Vurgusu

Takımın henüz tam olarak oturmadığını, bunun nedeninin ise transfer döneminde kampa geç katılan veya hiç katılamayan oyuncular olduğunu belirten Altıparmak, yıldız golcü Mbaye Diagne'yi örnek gösterdi.

"Bazen oyuncuları hazır olmasa da oynatıp öyle hazırlamaya çalışıyorsunuz. Diagne gibi, biz oynatarak hazırladık Diagne'yi. Oynaya oynaya artık takımda herkes hangi rolde olduğunu öğrenmeye başladı."

Altıparmak, ligin uzun bir maraton olduğunu ve takımın yavaş yavaş oturduğunu dile getirerek, taraftarlardan bu süreçte destek beklediğini de sözlerine ekledi.