<div><span><span>Edinilen bilgilere göre, Tersaneler Bölgesi'nde aynı firmadan dün öğle yemeğini yiyen işçilerden bazıları bir süre sonra bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu.</span></span></div> <div><span><span>Menüdeki tavuklu yemekten yedikleri öğrenilen işçiler, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alındı. 140 işçiden bazıları ayakta tedavi edilerek taburcu edilirken, bir işçinin hastanede tedbir amaçlı gözlem altında tutuldu.</span></span></div> <div><span><span>İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, yemek veren firmadan alınan numuneleri incelenmek üzere laboratuvar gönderdi. </span></span></div> <div><span><span>Olayla ilgili inceleme devam ediyor. <strong>(İLKHA) </strong></span></span></div>