Meteoroloji İstanbul için uyardı
1/7
İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine dayanarak kent için yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu.
2/7
Açıklamaya göre, mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları gece saatlerinden itibaren 2 ila 4 derece düşecek. Bu akşam saatlerinden sonra il genelinde yağmur başlayacak.
3/7
Sabah saatlerine kadar Çatalca, Silivri, Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Eyüp, Sultangazi, Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye, Sarıyer, Beykoz ve Şile’de zaman zaman karla karışık yağmur görülecek. Yüksek kesimlerde ise hafif kar yağışı bekleniyor.
4/7
Rüzgârın bugün kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman saatte 30 ila 50 kilometre hızla eseceği tahmin ediliyor. Yarın ise rüzgârın hızının zaman zaman 40 ila 60 kilometreye çıkması bekleniyor.
