Batman Petrolspor heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti

2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Batman Petrolspor yönetimi, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu öncülüğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ziyarette kulübün yeni hedefleri ve şehirdeki sportif başarılar gündeme geldi.

Batman Petrolspor heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti

2.Lig’de sezonu şampiyon tamamlayarak 1. Lig’e yükselme başarısı gösteren Batman Petrolspor’un yönetimi ve temsilcileri, Ankara’da önemli bir ziyarette bulundu.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Petrolspor Derneği Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu, Kulüp Başkanı Hakan Toy ve takım kaptanı Ahmet Kesim de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen heyet, Batman Petrolspor’un elde ettiği şampiyonluk başarısını ve kulübün geleceğe yönelik hedeflerini paylaştı. Ziyarette, şehrin simge kulüplerinden biri olan Batman Petrolspor’un forması da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın spora, gençlere ve şehirlerin kalkınmasına verdiği desteğin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Nasıroğlu, nazik kabullerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, Batman Petrolspor’un yeni sezonda da aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.