Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Bahçeşehir Koleji 5. sınıf öğrencisi İbrahim Çağrı Gül. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen piyano çalma konusundaki yeteneğiyle dikkat çekiyor.
Okul yönetimi ve öğretmenler, İbrahim’in müziğe olan ilgisi ve yeteneğinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, “İbrahim’in performansı sadece yaşıtlarını değil, bizleri de etkiliyor. Disiplini ve tutkusu, gelecekte büyük başarılara imza atacağının göstergesi” dedi.

İbrahim Çağrı Gül, küçük yaşta başladığı piyano eğitimine düzenli çalışmalarıyla devam ediyor. Ailesi ise çocuğun yeteneğini desteklemeye devam ederek, onun sanat alanında kendini geliştirmesi için gerekli ortamı sağlıyor.
Bismil Bahçeşehir Koleji, genç yeteneklerin ortaya çıkarılması ve desteklenmesi konusunda önemli adımlar attığı öğrenildi.
