Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde faaliyet gösteren İhlasiye ve Hazreti Hüseyin Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrenciler için yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan programda minik öğrencilerin heyecanı ve ailelerin mutluluğu dikkat çekti.
Çermik İlçe Müftülüğü koordinesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Müftüsü Burhan Kızılarslan, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Program kapsamında eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere taçları giydirildi, madalyaları takıldı ve başarı belgeleri takdim edildi.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Burhan Kızılarslan, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek çocukların manevi değerlerle yetişmesinin önemine dikkat çekti. Kızılarslan, miniklerin hayatları boyunca Kur’an’ın rehberliğinde güzel bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.
Program, öğrencilerin hazırladığı gösterilerin sergilenmesiyle devam etti. Miniklerin sahne performansları izleyicilerden büyük alkış alırken, etkinlik günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Çermik’te düzenlenen yıl sonu etkinliği, hem öğrenciler hem de aileleri için unutulmaz anılara sahne oldu.
