Diyarbakır'da bir ayda 2 bin 871 olay, 163 kişi tutuklandı (Videolu)

Diyarbakır’da polis ekipleri tarafından Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilen asayiş operasyonlarında meydana gelen 2 bin 871 olaya dair bin 993 şüpheli yakalandı, 120 şüpheli ise tutuklandı. Ayrıca düzenlenen 2 ayrı operasyon sonucu 43 şahıs tutuklanırken, çok sayıda silah mühimmat ele geçirildi.

Diyarbakır'da bir ayda 2 bin 871 olay, 163 kişi tutuklandı (Videolu)

Sedat IRMAK

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nisan ayının bilançosu açıklandı. İl genelinde 2023 Nisan ayı içerisinde 2 bin 871 olayın meydana geldiği, bin 993 şüphelinin yakalandığı, 120 şüphelinin tutuklandığı ve 59 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde 2 uzun namlulu tüfek, 137 tabanca, 17 av tüfeği, 21 kuru sıkı tabanca ve bin 811 fişek ele geçirildi. Yapılan 3 ayrı operasyon sonucu ise 43 şahıs tutuklandı.