İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: "İçişleri, Rize ve Artvin sel afetinde; ilgili bakanlıklar, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar toplam 4 bin 737 personel ve bin 292 araç veya iş makinesi, çalışmalara katılmıştır. Her iki ilimizde toplam 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Rize’de kaybolan 4 vatandaşımızın arama çalışmaları halen devam etmektedir.”
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: ″İçişleri, Rize ve Artvin sel afetinde; ilgili bakanlıklar, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar toplam 4 bin 737 personel ve bin 292 araç veya iş makinesi, çalışmalara katılmıştır. H
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: "İçişleri, Rize ve Artvin sel afetinde; ilgili bakanlıklar, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lar toplam 4 bin 737 personel ve bin 292 araç veya iş makinesi, çalışmalara katılmıştır. Her iki ilimizde toplam 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Rize’de kaybolan 4 vatandaşımızın arama çalışmaları halen devam etmektedir.”.
- 06-09-2021 00:00
- 33
