Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde yaklaşık 64 gün önce kaybolan 84 yaşındaki Salih Ertaş’tan acı haber geldi. 8 Şubat tarihinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve zihinsel engelli olduğu belirtilen Ertaş için başlatılan arama çalışmaları bir süre sonra sonuçsuz kalmıştı.
Dağlık alanda bulundu
Edinilen bilgilere göre, talihsiz adamın cansız bedeni bugün akşam saatlerinde köylüler tarafından, en son görüldüğü yerin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki dağlık alanda bulundu. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Salih Ertaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için inceleme başlatıldığını bildirdi.
