Diyarbakır’da yarım asra yaklaşan geçmişiyle kentin simge tatlı markalarından biri olan Hacıbaba Pastaneleri, 41’inci kuruluş yılına özel başlattığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. Başlangıçta iki ürünle hayata geçirilen indirim kampanyası, yoğun talep üzerine altı ürüne çıkarıldı. Artan ilgi nedeniyle kampanyanın süre sınırı da kaldırıldı.
Kampanyanın ardından satışlarında 5 katlık artış yaşandığını belirten firma yetkilileri, artan talebi karşılamak için üretimi 3 vardiya sistemine geçirdiklerini açıkladı.
“Kampanya Süresiz Hale Geldi”
Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, kampanyaya gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade ederek, “İlk etapta iki ürünle başladık, bugün altı ürüne ulaştık. Yoğun talep nedeniyle kampanyanın süresini kaldırdık ve süresiz hale getirdik. İlerleyen süreçte kampanyaya yeni ürünler de ekleyebiliriz” dedi.
Menü zenginliğine de dikkat çeken Elaldı, “Hacıbaba Pastaneleri’nin menüsü Türkiye’de sayılı firmalarda bulunur. Çok geniş ve özgün bir ürün yelpazemiz var. Günün en az 18 saatini işimizin başında geçiriyoruz. Bizim için durmak yok, yola devam” diye konuştu.
2027 Hedefi: Dubai, Avrupa ve Orta Doğu
Firmanın gelecek planlarına da değinen Elaldı, 2027 yılı için önemli hedefler belirlediklerini söyledi. Yurt dışı yatırım ve ortaklık teklifleri aldıklarını aktaran Elaldı, “Firmamıza değer katacak, bizi daha da büyütecek ortaklıklar olursa elbette değerlendiririz. Ancak sadece ortak olsun diye bir ortaklık düşünmüyoruz. Dubai merkezli ve altı ülkeyi kapsayan bir teklif aldık, ancak süreci şu an için askıya aldık. 2027 yılında Dubai, Avrupa ve Orta Doğu odaklı AR-GE ve yatırım planlarımız var” ifadelerini kullandı.
“Halkımız Sahip Çıktı”
Kampanyanın halktan büyük destek gördüğünü vurgulayan Elaldı, “Satışlarımız kampanya öncesine göre 5 kat arttı. Bu yoğunluğu vardiya sistemine dönüştürdük. Halkımız firmamıza sahip çıktı, biz de onların bu ilgisine karşılık kampanyayı süresiz hale getirdik. Allah herkesten razı olsun” dedi.
