?>

20 kişiyle hastaneyi basıp doktor ve görevlileri böyle darbettiler

Gaziantep’te bir hastanenin acil servisinde görevli bir doktor, hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda doktorla beraber bir güvenlik görevlisi ile bir yöneticide yaralandı. Saldırı anına ilişkin görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı.

Güncel - 3 yıl önce

Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde bulunan Kemal Bayındır Hastanesinde iddiaya göre serum takarken başlayan sözlü kavga yerini kemerli kavgaya bıraktı. Küfürler savuran saldırgan 20 yakınını yanına alarak doktora ve yanında bulunan görevlilere saldırdı. Olayda Acil doktoru Asadullah Beğoglu, Sağlık Gece Müdürü Ahmet Sefa ve güvenlik görevlisi Gökhan Hacı Yunus yaralandı. Yaralanan doktor yoğun bakıma alınırken beraberindeki görevliler hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken acil servis bir süreliğine hasta kabulüne kapatıldı.
"Doktorum şu anda yoğun bakımda, başında yaklaşık 15 tane dikiş var"
Darp edilen doktor hakkında bilgi veren Gece Müdürü Ahmet Sefa, "Saat gece 11 sıralarında hastanemize başvuran çocuk hasta yüksek ateş şikayetiyle başvurdu. Yüksek ateşten dolayı damar yolu açılamamıştı. Açılamayabilir. Bunun üzerine yakınları sinirlendi, hastane içerisinde arbede çıkardı. Biz bunun üzerine güvenlik arkadaşlarımızla birlikte hasta yakınlarını sakinleştirip dışarıya çıkardık. Hastanın müdahalesini yapmaya devam ediyorduk. O sırada çocuğun babası birkaç kişiyi arayıp yaklaşık 3-4 araba dolusu adam çağırmış. Onunla beraber dışarıya çıktığımızda bize ağır hakaretler, küfürler ederek saldırdılar. Doktorum şu anda yoğun bakımda başında yaklaşık 15 tane dikiş var. Beyin travması şikayetiyle Üniversite hastanesine götürdük. Üniversite hastanesi tekrar yoğun bakım gerektiğinden dolayı sevkine karar verdi. Hayati tehlikesi devam ediyor. Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için ne gerekiyorsa onun yapılması lazım" diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Çocuklarda sık görülen ortopedik sorunlar nelerdir?

2023-08-18 11:04 - Sağlık

Çadırlar küle döndü

2023-08-19 15:38 - Güncel

Bruselladan korunmak için çiğ sütten uzak durun - VİDEOLU

2023-08-16 13:53 - Sağlık

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü engelli istihdamında Türkiye birincisi oldu

2023-08-14 12:38 - Ekonomi

Yasa dışı bahis operasyonunda 3 gözaltı

2023-08-16 09:25 - Güncel

Fas açıklarında 130 düzensiz göçmen kurtarıldı

2023-08-14 00:45 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ailelerle bir araya geldi

2023-08-19 15:26 - -

Çocuklarda boy kısalığına dikkat

2023-08-15 12:06 - Sağlık

Deprem bölgesindeki öğrenciler zorunlu telafi eğitimi - videolu

2023-08-16 16:30 - Eğitim

Bakan Şimşek: Attığımız adımlar beklentileri olumlu etkilemeye başladı

2023-08-17 13:03 - Ekonomi

İlgili Haberler

Milletvekili Bozgeyik’ten Venezuela’ya yardım çağrısı

09:58 - Güncel

KUTO’dan EKODOSD’a teşekkür plaketi

09:58 - Güncel

Adrena Park’ta çalışmalar doludizgin

09:59 - Güncel

Efeler’de 11,5 milyon liralık altyapı yatırımı başladı

10:01 - Güncel

Bayburt İl Sağlık Müdürlüğünde kurumsallaşma toplantısı yapıldı

10:05 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Çaresiz Vatandaşları Sözde Dualarla Dolandırdı

12:56 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı ve Patladı

12:37 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Altın ve Dolar Piyasasında Son Durum

12:16 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Sıcak Alarmı Termometreler Zirveyi Görecek

12:07 - Diyarbakır

Bismilli Çiftçilerin Mesaisi Sürüyor

10:58 - Diyarbakır