?>

Adıyaman'da "Ülkemde siyonist istemiyorum" imza kampanyasına büyük ilgi

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanlığının, siyonist işgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü soykırıma Türkiye'den gidip destek veren çifte vatandaşların vatandaşlıklarının düşürülmesi ve mal varlıklarına el konulması yönünde kanun teklifi için açtığı imza kampanyası standına vatandaşlardan yoğun ilgi var.

Bölge - 2 yıl önce

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan sürece vatandaşlar imza kampanyasıyla yoğun destek oluyor.
"Soykırım suçu failleri hakkında kanun teklifine destek ver!" imza kampanyasına destek veren Adıyamanlılar, siyonistlerin yargılanmasını temenni ettiklerini dile getirdiler.

"Savaş suçlusu olarak yargılanması gerekir"

Gazze'de soykırıma katılan işgalci siyonistler ve çifte vatandaşla hakkında konuşan vatandaşlardan Şükrullah Öztanrıkulu, "Yasa tasarısının teklifini duyduk, çok memnun olduk. Bu teklifin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Türkiye vatandaşı olup Filistin'de, Gzze'de savaştıktan sonra ülkemize geri dönenlerin vatandaşlıktan çıkarılması ve savaş suçlusu olarak yargılanması gerekir. Bunların mal varlıklarına  el konulması gerektiğine inanıyoruz. bu yasa tasarısının biran evvel görüşülüp kanunlaşmasını bekliyor ve destekliyoruz." dedi.

"Ülkemde siyonist istemiyorum" Gazzeli Müslümanlara yönelik katliamlara katılan siyonistlerin yargılanması için verilen teklife desteklerini ifade eden vatandaşlardan Mustafa Bozan, ailece imza kampanyasına destek vermek için geldiklerini kaydetti.

siyonist işgalcilerin yargılanması için verilen teklife, Meclis'te herkesin destek vermesi gerektiğini dile getiren Bozan, "Bu teklifi destekliyoruz. Gazze'de savaşan siyonistlerin ülkemizden derhal çıkarılmasını istiyoruz. Bu çıkacak kanunun diğer Müslüman ülkelere önek olmasını istiyoruz. Devlet büyüklerimizden özellikle rica ediyoruz, teklifi kanun olarak kabul etsinler." ifadelerini kullandı.

"israil'le olan anlaşmalar bitmesin istiyoruz" Ailesiyle birlikte imza kampanyasına destek vermek için gelen çocuklardan Yasir Uyar ise, "Bu yasanın Meclis'ten geçmesini istiyoruz. Ülkemizde israilli istemiyoruz. israil'le olan anlaşmaların bitmesin istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Kacır: Sanayicilerimizle yakın iş birliğimizi sürdürmeye kararlıyız

2024-07-26 10:22 - Bilim ve Teknoloji

Sokak ortasında öldürülen kadının kız kardeşi konuştu

2024-07-22 15:11 - Diyarbakır

Siirt'te 2'si turuncu, 2'si gri kategoride 4 PKK'li öldürüldü

2024-07-27 08:36 - Asayiş

Şanlıurfa'da klasik arabalar sergisi açıldı

2024-07-28 10:18 - Kültür Sanat

Ağrı Dağı’nda iki dağcı donarak öldü

2024-07-23 11:42 - Asayiş

Motorinde 1 lira 47 kuruş indirim

2024-07-25 09:52 - Ekonomi

Kitapevi işletmecileri: Kitap satışları yok denecek kadar azaldı

2024-07-25 09:55 - Ekonomi

Döviz kurları haftaya nasıl başladı?

2024-07-22 08:47 - Ekonomi

Ankara'da 737 aranan kişi yakalandı

2024-07-26 10:58 - Asayiş

Deprem sonrası Adıyaman'da öğrenci başarı sıralaması yükseldi

2024-07-22 12:10 - Eğitim

İlgili Haberler

Vali Taşyapan’dan Yüksekova mesaisi

09:48 - Bölge

Tescilli savat sanatı genç kuşaklara aktarılıyor

10:57 - Bölge

Kızılay'dan 8 Mart ziyareti

11:00 - Bölge

Mardin’de Kaçak Elektrik Zarara Yol Açtı!

10:46 - Bölge

Siirt ve Şırnak İçin Kuvvetli Yağış ve Kar Uyarısı

13:26 - Bölge

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Ramazan’a Özel Baharat Tezgahları Kuruldu

14:21 - Diyarbakır

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan 12 Mart Mesajı

13:38 - Diyarbakır

Diyarbakır’da esnafın maskotu sincap ilgi odağı oldu

13:35 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

13:04 - Diyarbakır

Diyarbakır’da ramazan denetimi

12:49 - Diyarbakır