?>

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter:

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek başkanlık sistemi konusunda ilçe halkını bilgilendirmek için kapı kapı geziyor..

Siyaset - 10 yıl önce

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek başkanlık sistemi konusunda ilçe halkını bilgilendirmek için kapı kapı geziyor.
AK Parti tarafından hazırlanan başkanlık sistemine ilişkin anayasa değişikliği paketi ile ilgili görüşmeler partiler düzeyinde sürerken, vatandaş da sistemin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, ilçe halkının başkanlık sistemi konusundaki bu merakını gidermek, sistemle ilgili tereddütleri varsa ikna etmek için başlattığı çalışmalarını Huriye Biter başkanlığında aralıksız sürdürüyor.
Harran’a başkanlığı anlatıyor
Başkanlık sistemi tartışmalarının başladığı ilk günden beri Harranlılara başkanlığı anlatan AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, gerek ev toplantıları gerekse iş yeri ziyaretlerinde ilçe halkının sorularını yanıtlıyor. Özellikle kadınlar ile sık sık bir araya gelen Biter, bir yandan mevcut parlamenter sistemin eksiklerine dikkat çekerken, diğer yandan başkanlık sisteminin ülkemize kazandıracaklarını anlatıyor. Biter, konuşmalarında, mevcut parlamenter sistemin tıkandığını, Türkiye’nin bu sistemle yoluna devam etmesinin artık mümkün olmadığını yaşanmış örneklerle dile getiriyor.
İstikrar kalıcı hale gelecek
Ziyaretlerde kırmızı gül dağıtan Huriye Biter, ülkenin geleceği için istikrarın önemine vurgu yaparken, “Ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmışlık düzeyini daha üst seviyelere çıkarabilmesi, yatırım kararlarını daha hızlı alıp hayata geçirebilmesi, terör unsurlarıyla çok daha güçlü ve etkili bir şekilde mücadele yürütebilmesi için mutlak istikrara ihtiyacı var. Başkanlık sistemi sayesinde koalisyonlarla yönetilen, zayıf iktidar dönemleri tarihe karışacak. Ülkemizde istikrar kalıcı hale gelecek. Başkanlık sistemi her alanda Türkiye’nin önünü açacak” sözleriyle başkanlığın Türkiye için artık olmazsa olmaz bir sistem olduğunu belirtiyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Siirt merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu: 18 gözaltı

2016-11-30 00:00 - Siyaset

Siirt şehir merkezine doğalgaz verilmeye başlandı

2016-11-30 00:00 - Ekonomi

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter:

2016-12-01 00:00 - Siyaset

DTSO’da ‘2016 Avrupa Kobi Haftası’ etkinliği

2016-11-25 00:00 - Güncel

Doğalgaz boru hattına saldırı düzenlendi

2016-11-28 00:00 - -

Dolar’daki yükseliş ABD’yi zora soktu

2016-11-26 00:00 - -

Diyarbakır’a yılın ilk karı yağdı

2016-11-30 00:00 - Güncel

Amed SFK maça hazır

2016-11-26 00:00 - -

Diyarbakır’da güvenlik önlemleri arttırılıyor

2016-11-27 00:00 - -

Hırsızlar 22 küçükbaş hayvanı çaldı

2016-11-27 00:00 - -

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı Fidan Kiev’de Ukraynalı mevkidaşı Sibiha ile görüştü

10:42 - Siyaset

Aksu Belediyesinden vatandaşlara sosyal destek ve sağlık hizmeti

00:14 - Siyaset

AK Parti Bilecik heyeti sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

10:08 - Siyaset

Bakan Güler, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Manzo’yu kabul etti

11:12 - Siyaset

Haşereye karşı anında müdahale

11:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Soğuk Baklavaya İlgi Arttı

15:43 - Diyarbakır

Çınar Çevre Yolunda Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Engelli Bireyleri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 19 Yaralı

15:32 - Diyarbakır

Çermik’in Yöresel Pekmezleri Tezgâhlarda Yerini Aldı

15:19 - Diyarbakır

Çermik’te Kavurucu Sıcaklar Esnafın İşlerini Yavaşlattı

15:17 - Diyarbakır