?>

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Aytekin’den Duygusal Veda

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan AK Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet İhsan Aytekin, teşkilat mensuplarıyla düzenlenen veda buluşmasında helallik isteyerek, “İlk günkü aşk ve heyecanla davamıza sahip çıkalım” mesajı verdi.

Diyarbakır - 3 saat önce

Sağlık sorunları nedeniyle AK Parti Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet İhsan Aytekin, teşkilat yöneticileri ve parti mensuplarıyla veda programında bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Aytekin, partililerden helallik isterken, birlik ve dava vurgusu yaptı.
Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen Aytekin, görev süresi boyunca teşkilatla uyum içinde çalıştığını belirterek, AK Parti çatısı altında yürüttüğü hizmetlerin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Aytekin, partinin kuruluşundan bu yana geçen süreçte farklı kademelerde görev aldığını hatırlattı.

Konuşmasında teşkilat mensuplarına seslenen Aytekin, “Kuruluşundan itibaren 23 yıldır bu davaya hizmet ediyorum. Bizler makam ya da menfaat için değil, milletimize hizmet etmek için yola çıkan bir anlayışın mensuplarıyız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle bu görevlere geldik. Rabbime şükürler olsun ki arkamızda tertemiz bir sayfa bırakarak görevimizi tamamlıyoruz” dedi.
Görevinden ayrılmış olmasına rağmen davasından kopmayacağını vurgulayan Aytekin, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da davamın bir neferi olmaya devam edeceğim. Sizlerden ricam, ilk günkü heyecan ve aşkla yolumuza devam etmenizdir. Bu dava milletin davasıdır. Hepimize düşen görev, bu davaya dört elle sarılmaktır” ifadelerini kullandı.
Veda programı, teşkilat mensuplarının Aytekin’e teşekkür ve iyi dileklerini iletmesinin ardından sona erdi.
Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz'de vurulan gemilerle ilgili iki ülkeye uyarı

2025-12-17 14:47 - Siyaset

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI 2026 OCAK HESAPLAMA TABLOSU: SSK, Bağkur ve EYT'liye ne kadar zam gelecek, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

2025-12-23 14:07 - Ekonomi

Cem Küçük Sadettin Saran'dan sonraki büyük isme işaret etti

2025-12-21 14:02 - Asayiş

Memur ve emekli zammında tablo çıktı! İşte en düşük emekli maaşı beklentisi

2025-12-23 14:06 - Ekonomi

Esad'ın nerede ve nasıl yaşadığı ortaya çıktı!

2025-12-17 14:43 - Dünya

FETÖ'nün yeğeni Yasir Gülen yakalandı

2025-12-20 11:49 - Asayiş

Sadettin Saran'ın ifade işlemleri tamamlandı

2025-12-21 13:48 - Asayiş

Seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı

2025-12-22 13:10 - Asayiş

Kızıldeniz'de Tehlikeli Kaza: Savaş Jeti Denize Düştü

2025-12-18 13:46 - Asayiş

Prof. Dr. Ahmet Ercan O İllere Dikkat Çekti! 7 Büyüklüğünde Deprem Olabilir!

2025-12-19 15:22 - Güncel

İlgili Haberler

Adliye önündeki kavgayı polis güçlükle bastırdı

15:34 - Diyarbakır

Bağlar’da Okul Önlerindeki Seyyar Satışa Velilerden Tepki

14:55 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Gelinlik Sektörü Alarm Veriyor

14:51 - Diyarbakır

37 Kez Kan Bağışladı Altın Madalyayla Onurlandırıldı

14:43 - Diyarbakır

6 Yaşındaki Çocuğun Oyuncak Arabalarla Anlattığı Diyarbakır Trafiği Gülümsetti

14:30 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Adliye önündeki kavgayı polis güçlükle bastırdı

15:34 - Diyarbakır

Bağlar’da Okul Önlerindeki Seyyar Satışa Velilerden Tepki

14:55 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Gelinlik Sektörü Alarm Veriyor

14:51 - Diyarbakır

37 Kez Kan Bağışladı Altın Madalyayla Onurlandırıldı

14:43 - Diyarbakır

6 Yaşındaki Çocuğun Oyuncak Arabalarla Anlattığı Diyarbakır Trafiği Gülümsetti

14:30 - Diyarbakır