?>

Antep fıstığı alım satımı yapan 35 kişi hakkında soruşturma

Rekabet Kurumu, Antep fıstığı alımı ve satımı alanında faaliyet gösteren bazı teşebbüsler hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Asayiş - 3 yıl önce

Kurul, 19 Kasım 2023 tarihli toplantısında, Antep fıstığı alımı ve satımı alanında faaliyet gösteren bazı teşebbüslerin 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla toplandı.
Bu kapsamda; Açıkgöz Yiğit Ticaret, Akçaköy Ticaret Yerli Mahsülleri Alım Satım ve Komisyon İşleri, Alptekin Çakır Fıstık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Altunova Ticaret Antep Fıstığı Alım Satım ve Komisyon İşleri, Cevher San. Gıda Ticaret, Çapanoğlu Tarım Ürünleri Zeytinyağı ve Sabun Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Göğebakan & Ünal Ticaret Yerli Mahsülleri Alım Satım ve Komisyon İşleri, Güzelyurt Girlavik Ticaret Komisyon İşleri, Habeş Doğan, Halil İbrahim Tunçerdem, Harman TicaretHarun Bozkurt, Hasat Ticaret Fıstık Alım Satım ve Komisyon İşleri, Hayatsan Antep Fıstığı Alım SatımıCoşkun Güngördü, Hüseyin Doğan Arifoğlu Fıstık Dünyası, Karadağ Ticaret Fıstık Alımı Satımı Komisyonu, Kersendaş Fıstıkçılık, Kocaoğlu Kardeşler Ticaret, Köylüm Fıstıkçılık, Marmara Gıda Tarım Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti., Mehmet Ali Alkurt, Mehmet Emin AkayAkay Ticaret, Muhittin Kaplan Harunoğlu Fıstık, Mustafa Aslan Çavuşoğulları Yerli Mahsulleri Alım Satım ve Komisyonu, Mustafa Çeker, Müslüm Alkurt, Müslüm Koçyiğit Koçyiğit Ticaret, Ömer Çiçek Çiçek Ticaret, Ömerdede Ömer Yılmaz, Özsağlam Ticaret, PolKar Tarım Ürünleri Gıda Akaryakıt Yağ Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti., Rışvanoğlu Gıda Limited Şirketi, Şıho Mehmet Yılmaz Fıstıkçılık, Ünlü Ticaret, Yavuz Gıda Fıstık Ürünleri Alım Satımı ve Komisyon İşleri ve Zerova Gıda Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  hakkında soruşturma açılmasına karar verdi. (İLKHA) 
Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Katar'a gidecek

2023-12-04 00:17 - Siyaset

4 üniversiteye yeni rektör atandı

2023-12-01 07:57 - Güncel

 BİSMİL BELEDİYESİ MACERA PARKI, KAFETERYA, HALI SAHA VE BÜFE KİRALAMA İŞİ

2023-12-04 03:00 - Resmi ilanlar

Sinyalizasyon sistemleri artırılıyor

2023-11-30 14:06 - Diyarbakır

Komedi Mola yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu

2023-12-02 20:00 - Diyarbakır

Lice'de 229 kilo toz esrar ele geçirildi

2023-12-03 12:04 - Asayiş

Yetkililer uyardı: Uzak durun

2023-11-30 17:15 - Bölge

Dr. Hüseyin Gökalp: Müslümanlar dünyanın en adil ve en emin insanlarıdır

2023-12-02 00:38 - Güncel

Diyarbakırlı gençler Gazzeli kardeşleri için yürüdü

2023-12-04 00:34 - Diyarbakır

Su ürünleri yetiştiricilerine verilecek destekler belirlendi

2023-12-02 10:40 - Ekonomi

İlgili Haberler

Diyarbakırspor Başkanı dolandırıcılık soruşturmasında tutuklandı

16:26 - Asayiş

Sivas'ta can pazarı

14:04 - Asayiş

Trafikte tartıştığı vatandaşları gözaltı yaptırdı

11:32 - Asayiş

Şapkalı hırsız ’Örümcek Adam’ gibi tırmanıp evleri soydu

09:47 - Asayiş

Üzerine şakayla kilit vuruldu

09:48 - Asayiş

Günün Manşetleri

Diyarbakırspor Başkanı dolandırıcılık soruşturmasında tutuklandı

16:26 - Asayiş

Hani-Arıcak grup yolunda tehlike

16:22 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi’nden TEKNOFEST için akademik takvim düzenlemesi

16:07 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Elektronik sigarada alarm

14:25 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Yol Çalışması Kazaya Neden Oldu: 1’i Ağır 4 Yaralı

14:12 - Diyarbakır