?>

Aydın Moda Fuarı’nı 190 bin vatandaş ziyaret etti

Ekonomi - 2 yıl önce

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından restorasyonu gerçekleştirilen tarihi binada açılışı yapılan Fuar Aydın Türkiye’nin en büyük fuarlarından Moda Fuarı’na ev sahipliği yaparken, fuarı 190 binden fazla vatandaş ziyaret etti.
22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Moda Fuarı’nı Aydın’ın yanı sıra çevre illerden de gelen 190 binden fazla vatandaş ziyaret etti. Renkli görüntülere sahne olan fuara, Aydın’ın da aralarında bulunduğu farklı şehirlerden moda devi firmalar katılım sağladı. Fuar Aydın’ı ziyaret eden vatandaşlar, etkinliği kendileri ile buluşturan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Fuar Aydın alanını ve Moda Fuarı’nı çok beğendiğini belirten Ceylin Boyraz, “Bugün fuara geldik. Çok güzel şeyler olduğunu görüyoruz çünkü Aydın’ın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Aydın halkının bir araya toplanması, böyle bir fuar olması çok güzel oldu. Erkek, kadın fark etmeksizin her şey var. Özlem Çerçioğlu başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Aydın halkının buna çok ihtiyacı vardı, çok teşekkürler” diye konuştu.
Moda Fuarı gibi etkinliklerin Aydın’da yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayşe Çatal, “Fuarın burada olması hem fiyatlar hem çeşitlilik açısından bizi tatmin etti. İnsanların bu tür etkinlikleri takip etmesi, bu tür etkinliklerin içerisinde olması gayet iyi. Fuarda bakış açısını genişletmesi, etkinlikleri takip etmesi çok iyi. Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.
Ailesi ile birlikte Kuşadası’ndan Moda Fuarı için Fuar Aydın’a geldiklerini belirten Ali Kılınç, “Büyükşehir Belediyesi güzel şeyler yapmaya devam ediyor. Alan güzel, insanlar da bayağı bir ilgili. Büyükşehir olunca nüfus büyüyor, insanların beklentisi de yükseliyor aynı zamanda. Tabii bu beklentiyi karşılamak için de ama sosyolojik olarak ama kültürel olarak ama insanlarımızın, halkımızın beklentisi olarak bunları karşılamak güzel, Büyükşehir Belediyesinin de bunda katkısı yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yeşilay’da Mehmet Suat Arvas güven tazeledi

2025-01-27 11:42 - Güncel

Diyarbakır'ın Kültürel Mirası: Delilo ve Halay

2025-01-26 16:04 - Diyarbakır

Tarihi Ön Gözlü Köprü, Hafta Sonu Yoğunluğu Yaşıyor

2025-01-26 12:18 - Diyarbakır

Seçer: "Mersin 2026 yılında 3 ayrı katlı kavşağa kavuşacak"

2025-01-26 12:52 - Güncel

Öksürükten Kurtulmanın Doğal Yolu

2025-01-24 12:49 - Diyarbakır

Diyarbakır, Depremdeki Riskli Bölgelerde Nerede Yer Alıyor?

2025-01-26 13:42 - Diyarbakır

İtfaiye erleri yangın anında izlenecek adımları tek tek anlattı

2025-01-27 18:02 - Eğitim

Yapay Zeka ve Biyoteknoloji Birleşiyor

2025-01-26 14:33 - Bilim ve Teknoloji

Diyarbakır’ın 2023 Nüfusu: İlçe İlçe Güncel Veriler

2025-01-26 13:36 - Diyarbakır

Mazıdağı Fosfat Spor’da üçüncü teknik direktör değişikliği

2025-01-25 14:07 - Spor

İlgili Haberler

Japon Konutları’nda yaşam başladı

11:28 - Ekonomi

AOSB’den üretim sürekliliğini güçlendirecek stratejik yatırım

10:20 - Ekonomi

Başkan Erdem: Döviz dönüşüm destek süresi talemizle uzatıldı

10:21 - Ekonomi

Fındık işçilerinin "Gurbet" mesaisi başladı

12:19 - Ekonomi

Kadınlar Plajı temmuz ayında 12 bin kişiyi ağırladı

12:23 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bağlar'da Park Halindeki Kamyonet Alevlere Teslim Oldu

16:41 - Diyarbakır

Çermik’in Organik Pazarı Yoğun İlgi Görüyor

16:36 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Filistin İçin Kara Konvoyu Hazırlığı

15:36 - Diyarbakır

Osmanlı'da güç kadar faniliği de hatırlatıyordu

15:32 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Güvercinlere Sıcak Hava Önlemi

12:58 - Diyarbakır