?>

Badıkan Aşiretinden İsrail'e tepki

​​​​​​​İşgalci rejimin Filistin'e yönelik devam ettirdiği saldırılara ilişkin açıklama yapan Badıkan Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Bad Demir, israil Gazze'de tonlarca bombayla kadın, çocuk ve yaşlı demeden soykırım yaptığını belirtti.

Diyarbakır - 3 yıl önce

Siyonist işgalci rejimin Filistin'e yönelik sürdürdüğü katliam ve saldırılarına ilişkin Diyarbakır'da faaliyet yürüten Badıkan Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAD-DER) tarafından basın açıklaması düzenlendi.
Basın açıklamasını Badıkan Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Bad Demir okudu.
Siyonistlerin Gazze'de mazlum halkı katlettiğinin altını çizen Demir, "Geçmişten günümüze bakıldığında küçük bir topluluk iken kısa bir sürede devletleşen israil, ihtiraslarına yenik düşüp sözde kendilerine vadeliden Arz-ı Mev'ud fantezilerini gerçekleştirmek adına büyük devletlerin yardım ve desteklerini almak suretiyle gayri hukuki bir şekilde Filistin topraklarına çöreklenmiştir. Periyodik bir şekilde cebren ve hileyle topraklarını gün be gün genişletmiştir. Filistin topraklarına doymayan israil, şimdi de tüm Filistinlileri 'nasıl katledeyim' planının peşindedir. Bu doğrultuda 7 Ekim'den bu yana uçaklar vasıtasıyla tonlarca bomba ve fosfor bombalarıyla kadın, çoluk, çocuk ve ihtiyar demeden masum halka saldırıp adeta onlara ölüm kusmakta ve binlerce Müslümanı şehit etmektedir." şeklinde konuştu.  
"Kudüs bir gün elbette özgür olacak ve zafer Müslümanların olacaktır"
Bad Demir, "Barış ruhundan anlamayıp kindar olan, hep ihtiraslarının peşinden koşan, fitne çıkaran, savaş ahlakından yoksun olan ve kendisine destek veren devletlerden cesaret alıp çok ileri giderek kana susamış vampirler gibi hastaneleri bombalayacak kadar alçakça davranan israil, bu mazlum halkı adeta soykırıma maruz bırakmaktadır. Zira genetiklerine hainlik, zalimlik ve aşağılık kompleksi kodlanan bir kavimden ancak bu beklenebilir. Tüm bu katliam ve mezalim yapılırken Müslüman devletler suskunluğunu korumaktadır. Bilhassa Arap devletleri bu mazlumların çığlıklarına kulak tıkayarak, üç maymunu oynayarak keyif ve sefalarına devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
Kudüs, Müslümanların kutsal ve mübarek bir şehri olduğunu hatırlatan Bad Demir, "Herkes bunu bilmelidir ki Kudüs sahipsiz değildir. Zira Selahaddinler henüz tarih sahnesinden silinmiş değildir. Onun binlerce, milyonlarca torunları var ve savaşıp mücadele etmek için sadece ama sadece bir emir beklemektedir. BAD-DER ailesi olarak açık ve net bir ifadeyle belirtiyoruz ki Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Oraya yapılan bir müdahale ve saldırları Selahaddin Eyyubi'nin ve onun davasına sahip çıkan torunları olarak bize yapıldığını addeder ve kabul ederiz, buna göre tavır alırız. Kudüs bir gün elbette özgür olacak ve zafer Müslümanların olacaktır. Allah'ın laneti ve gazabı zalimlerin üstüne olsun." dedi.
Basın açıklaması, Molla Hidayet Çiçek'in yaptığı dua ile sona erdi. (İLKHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Konteynerler havada uçuştu

2023-11-22 16:46 - Bölge

TOKİ Tematik Parkı projesi tamamlanmak üzere

2023-11-22 16:03 - Bölge

Çok kuvvetli yağışlara dikkat

2023-11-20 14:03 - Bölge

Gazze'de hastane katliamlarına tepki

2023-11-17 17:30 - Bölge

Van'da sabah uyananlar beyaz örtüyle karşılaştı

2023-11-21 14:29 - Bölge

Ağır hasarlı 5 katlı bina çöktü

2023-11-22 09:07 - Bölge

İlk burslarını Gazze'ye bağışladılar

2023-11-22 16:23 - Bölge

Sonbahar'da Karacadağ'a Kar yağdı

2023-11-20 16:49 - Bölge

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 24 Kasım mesajı

2023-11-23 11:58 - Eğitim

Asayiş ve kaçakçılık operasyonunda 67 kişi gözaltında

2023-11-20 15:26 - Asayiş

İlgili Haberler

Diyarbakır’a Dev İstihdam Hamlesi

17:02 - Diyarbakır

DTSO’dan Suriçi Düzenlemelerine Destek

15:35 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Burslu Öğrenciler ve Aileleri piknikte Buluştu

14:43 - Diyarbakır

Bir hilal uğruna ya Rab , ne güneşler batıyor

12:52 - Diyarbakır

Veterinere Götürdüğü Buzağı Yolculukta Kayboldu

12:43 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Diyarbakır’a Dev İstihdam Hamlesi

17:02 - Diyarbakır

DTSO’dan Suriçi Düzenlemelerine Destek

15:35 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Burslu Öğrenciler ve Aileleri piknikte Buluştu

14:43 - Diyarbakır

Bir hilal uğruna ya Rab , ne güneşler batıyor

12:52 - Diyarbakır

Veterinere Götürdüğü Buzağı Yolculukta Kayboldu

12:43 - Diyarbakır