?>

Bağlar Bağcılar Mahallesi’nde temizlik seferberliği

Bağlar İlçe Belediyesi, ilçenin yeni yüzü olan ve günden güne gelişmesiyle dikkatleri üzerine çeken Bağcılar Mahallesi’nde 3 büyük caddeyi kapsayan alanda toplu temizlik çalışması gerçekleştirdi. 30 personelin katıldığı caddeler, çevreye duyarlı araçlar eşliğinde temizlenerek kullanıma elverişli hale getirildi.

- - 4 yıl önce

 

Sedat Irmak

Diyarbakır’da  AK Partili Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Temizlik bir şehrin aynasıdır. Tüm vatandaşlarımızdan çevreyi temiz tutmaları ve yere çöp atmamaları konusunda hassasiyet bekliyoruz. İlçemizi ancak hep beraber duyarlılık göstererek temiz tutabiliriz.” şeklinde değerlendirmede bulunarak bu yöndeki çalışmaların kararlılıkla  devam edeceğini söyledi.

 

Harfiyatlar toplandı, sokaklar kirlilikten arındırıldı

Bağlar İlçe Belediyesi, 200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük mahallesi olan Bağcılar Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler büyük caddeler başta olmak üzere mahallenin bir çok noktasında çevreye duyarlı araçlar eşliğinde temizlik ekiplerinin katıldığı geniş kapsamlı çalışma gerçekleştirdi. Harfiyat ve çöpler toplanırken,sokak araları temizlendi. Sulama ve yıkama çalışmalarıyla yaşam alanları temiz hale getirildi.

 

Ahmet Kaya, Siverek ve Has Havar gibi ulaşım için önemli geçiş noktaları olan caddelerde gerçekleştirilen temizlik seferberliğine 30 personel katıldı.

 

“Bizden sonraki nesillere güzel bir miras bırakalım”
Bir çok il’den büyük olan Bağcılar Mahallesi’nin  günden güne geliştiğini belirten Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kentin yeni yaşam yüzü olan bölgede hizmet çalışmalarının başarıyla devam ettiğini söyledi.

 

Belediye olarak temizlik konusunda hassas bir tutum takınarak ilk günden beri gerekli çalışmaları yaptıklarını anlatan Başkan Beyoğlu,vatandaşların huzurlu bir ortamda yaşamasını çok önemsediklerini söyledi.

 

Beyoğlu,”Bağcılar mahallemizde bir yandan yeni yol yapma,yeşil alan oluşturma, kaldırım düzenleme ve sokak sağlıklaştırma hizmetlerini yürütüyoruz, diğer yandan temizlik çalışmalarını titiz şekilde yapıyoruz. Belediye olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Temizlik, süreklilik arz eden bir hizmet ve aynı zamanda alışkanlık gerektiren bir kültürdür. Vatandaşlarımızdan bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Medeniyetler diyarı olan şehrimizi hep beraber temiz tutalım. Temiz çevre bilincini oluşturarak bizden sonraki nesillere güzel bir miras bırakmalıyız.” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

3 kuralla hayat boyu fit kal

2022-08-04 00:00 - Sağlık

Motosikletli genci ölüme sürükleyen kaza kamerada

2022-08-09 00:00 - Güncel

İnönü Üniversitesi’nde personel başvuruları 17 Ağustos’ta bitiyor

2022-08-06 00:00 - Güncel

Atlantik Halı’dan yaz kampanyası

2022-08-08 00:00 - Güncel

Girişimcilere 100 bin TL’ye varan hibe desteği

2022-08-09 00:00 - Eğitim

Ömrünü Arıcılığa adamış üretici bu yılki verimden ümitli

2022-08-03 00:00 - Ekonomi

Jandarmadan bir ayda 287 terör operasyonu

2022-08-05 00:00 - Güncel

Diyarbakır’da “1. Çocuk Sağlığı Çalıştayı” Yapıldı

2022-08-10 00:00 - Sağlık

Can simidi ile Van Gölü’nde sürüklenen çocuğu jandarma kurtardı

2022-08-04 00:00 - Güncel

‘Saklı Yüzler Bosna’ beyazperdeden sonra kitap raflarında

2022-08-05 00:00 - Kültür Sanat

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

TEKNOFEST Diyarbakır’da

15:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da öğretmen önlüğü mesaisi

14:58 - Diyarbakır

Diyarbakır’da öğrencilerin baba dediği esnaf: Tek isteği var

14:56 - Diyarbakır

Dicle’de Gaziler Günü’nde anlamlı buluşma

14:42 - Güncel

Çermik’te Ahilik Haftası’nda esnaf buluşması

12:21 - Diyarbakır