?>

Bağlar Belediyesi'nden çalışanlarına zam jesti

AK Partili Bağlar İlçe Belediyesi, belediye çalışanların maaşlarına eğitim durumlarına göre yüzde 31.5 ile 48 arasında değişen oranlarda artış yaptı. Emekçinin alın teri ve emeğine büyük önem verdiklerini belirten Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Nisan ayında yapmamız gereken artışı ,ara zam olarak öne çekip bu ayda gerçekleştirdik. Tek amacımız çalışanlarımızın ekonomik kaygıları düşünmeden huzur içerisinde halkımıza hizmet etmesine imkan tanımaktır.” dedi.

Ekonomi - 3 yıl önce

Sedat IRMAK
Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, belediye bünyesindeki değişik iş kollarında çalışan belediye emekçilerine eğitim durumlarını dikkate alıp aynı zamanda eğitimi teşvik etme düşüncesiyle hareket ederek toplamda yüzde 30.5 ile 48 arasında değişen oranlarda artış gerçekleştirdi, yüzlerce çalışanın yüzünü güldürdü.
Yetkili sendika olan DİSK Genel İş Sendikası ile belediye arasında, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak yapılan ara zam görüşmesi, emekçileri sevindirecek şekilde sonuçlandı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışanların haklarını koruyarak maaşlarda artışa gidilmesi yönünde insiyatif kullandı. Maaş oranlarının yanı sıra çalışanların bir çok özlük ve sosyal haklarında iyileştirme gerçekleştirildi. Zammın, Kasım ayı maaşlarına yansıtılması da çalışanları ayrıca sevindirdi.

“Cumhurbaşkanımızın Emekçiden yana olan duruşunu örnek alıyoruz” Artışlarda çalışanların eğitim durumunu esas alarak aynı zamanda eğitime verdikleri önemi de ortaya koyduklarını anlatan Başkan Beyoğlu, temizlik işinde çalışanlara ek ücret takviyesi yaptıklarını ve bir çok özlük ve sosyal hakkı da iyileştirerek çalışanların lehine bir tutum sergilediklerini söyledi. Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman çalışanın ve emekçinin yanında yer almıştır. Biz de kendisinin bu anlamlı duruşunu örnek alıyoruz. Nisan ayında yapılması gereken zammı, ara iyileştirme olarak öne çektik. Eğitim durumunu esas aldık, işin ağırlığına ve zorluğuna göre artışlar gerçekleştirdik. Çalışanlarımız, fedakar bir şekilde özverili hareket ederek halkımıza hizmet ediyor. Bundan sonra inşallah çok daha büyük şevkle hizmet edeceklerdir"dedi.

“Belediye başakanımıza teşekkür ediyoruz” DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Şube Başkanı Kamuran Taş ile işçi temsilcileri, zammın netleşmesinin ardında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek tüm çalışanlar adına teşekkür etti. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik koşulların herkesin çalışanları zorladığını belirten Kamuran Taş,”Bu yüzden yapılan artışı değerli buluyoruz. Çalışanların lehine bir gelişme oldu. Hepimiz bundan dolayı mutlu olduk. Bundan dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Başkan Beyoğlu, görüşmede işçi temsilcileriyle bir süre sohbet ederek ardında da toplu resim çektirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yaralı kızıl şahinler yeniden doğaya salındı

2022-10-18 10:38 - -

Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenleme yürürlüğe girdi

2022-10-18 12:20 - -

Bağlar Belediyesi'nden çalışanlarına zam jesti

2022-10-20 14:32 - Ekonomi

Muhtarlar Günü kutlandı

2022-10-19 12:09 - -

Eylül Aktan Güzellik Merkezi davul zurna eşliğinde hizmete açıldı

2022-10-17 12:21 - Ekonomi

Mevsimlik çiçeklerde kış hazırlıkları başladı

2022-10-18 11:44 - -

Uzmanından doğalgaz uyarısı

2022-10-20 09:31 - -

Mardin’de şiddetli rüzgar mısırları yere yatırdı

2022-10-15 12:12 - -

Mersin’de ’Yunuslar’ bin 900 adet uyuşturucu hap ele geçirdi

2022-10-17 10:40 - Güncel

Kadınlar üretiyor Büyükşehir destekliyor

2022-10-19 11:09 - Ekonomi

İlgili Haberler

Milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerinde

13:05 - Ekonomi

Made in EU, Türk sanayicisine moral oldu

12:49 - Ekonomi

Manisa’da toplu ulaşımda indirim

13:30 - Ekonomi

Akaryakıtta Beklenen Büyük Zam Geri Çekildi mi!

00:34 - Ekonomi

Gece Yarısı Zammı: Motorine 12,45 TL, Benzine 3,68 TL Artış Bekleniyor

13:39 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı

21:57 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Şüpheli Cisim Paniği

16:09 - Diyarbakır

Bağlar’daki bina sağlam çıktı

15:55 - Diyarbakır

Diyarbakır'da 1 ayda 348 kişi yaralandı

15:48 - Diyarbakır

Diyarbakır Ulu camii çevresi dilencilerden temizlendi

15:00 - Diyarbakır