?>

Bağlar Belediyesinden korona virüs önlemli ‘canlı’ ihale

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, akaryakıt ihalesini yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında katılımcıların arasında en az 1 buçuk metre mesafe olacak şekilde gerçekleştirdi. 11 firmanın katıldığı ihale şeffaflık olması amacıyla belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanırken, katılımcılar dezenfektan ve maske eşliğinde salona alındı..

Ekonomi - 6 yıl önce

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, akaryakıt ihalesini yeni tip korona virüs önlemleri kapsamında katılımcıların arasında en az 1 buçuk metre mesafe olacak şekilde gerçekleştirdi. 11 firmanın katıldığı ihale şeffaflık olması amacıyla belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanırken, katılımcılar dezenfektan ve maske eşliğinde salona alındı. Bağlar Belediyesi, belediyenin akaryakıt ihtiyacını karşılaması amacıyla gerçekleştirdiği akaryakıt ihalesini yeni tip korona virüs tedbirleri altında gerçekleştirdi ve canlı olarak yayınladı. Belediyenin yeni havaalanı yolu üzerinde yer alan Makine İkmal Müdürlüğü salonunda gerçekleşen ihaleye 11 firmadan temsilciler katıldı. Firma temsilcileri ve ihale komisyonu üyeleri dezenfektan kontrolünden geçtikten sonra maske ve eldiven kullanarak salona alındı. Katılımcılar arasında 1 buçuk metrelik mesafe ayarlayarak sandalyeler monte edildi. İhale şeffaflık ilkeleri çerçevesinde Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile belediyenin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlandı. “Bizim için şeffaflık ve sağlık her şeyden önemlidir” Yeni tip korona virüs tehlikesi nedeniyle katılımcı firmaların temsilcilerinin sağlığını düşünerek sıkı önlemler aldıklarını belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu, olası spekülasyonlara mahal vermemek için de ihaleyi canlı olarak yayınladıklarını kaydetti. Beyoğlu, “Şeffaflığa çok önem veriyoruz. Bu yüzden kafalarda her hangi bir soru işareti oluşmasın ve isteyen herkes izleyebilsin diye bu önemli ihalemizi canlı yayınladık. Bizim için şeffaflık ve sağlık her şeyden önemlidir. Bu düşünce ile ihaleye katılan firma temsilcilerine dezenfektan uyguladık, maske ve eldiven ile katılmalarını sağladık. Salonda aralarına en az 1 buçuk metre mesafe olacak şekilde oturmalarını sağladık. Yeni tip korona virüs tehlikesi geçene kadar tüm işlemlerimizi bu şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te aranan 86 şahıs yakalandı

2020-03-19 00:00 - Spor

Karlıova’da korona virüsüne karşı dezenfekte ve ilaçlama

2020-03-19 00:00 - Ekonomi

891 yıllık camide vatandaşlara evde kalmaları yönünde anons yapıldı

2020-03-23 00:00 - Asayiş

Eskişehirli sanatçının atık kâğıtlardan, deriden, tuval bezinden ‘Rölyef’ çalışması

2020-03-17 00:00 - Diyarbakır

Bursalı sağlıkçılardan vatandaşlara ’Evde kal’ mesajı

2020-03-19 00:00 - Diyarbakır

Gaziantep yeşil sabun ve çamaşır suyu dağıtıyor

2020-03-19 00:00 - Diyarbakır

Çermik’te Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu

2020-03-23 00:00 - Spor

Çaldıran’da yüzlerce iş yeri dezenfekte edildi

2020-03-24 00:00 - Diyarbakır

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci: ″Fabrikalarda alınacak tedbirlerle bu zorlu süreci hasarsız atlatacağımıza inanıyorum″

2020-03-19 00:00 - Diyarbakır

Gaziantep’te 20 araç trafikten men edildi

2020-03-19 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Dünyanın en büyük tarım arazisinde 238 biçerdöver ile hasat

13:26 - Ekonomi

Tarımsal ürünlerine değer katacak çalışma

13:34 - Ekonomi

Güneydoğu büyüyor

12:14 - Ekonomi

İlk bin ihracatçı firma listesine Adana’dan 20 şirket girdi

10:08 - Ekonomi

Solucan gübresi gelir kaynağı oldu

09:33 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da anızları ateşe verdiler

16:30 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Maaşlı ve Sigortalı Staj Dönemi

15:52 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Kavurucu Sıcakta Klima Tepkisi

15:42 - Diyarbakır

Diyarbakır'da 125 Şirket Kentten Ayrıldı, VakıfBank’tan Pozitif Ayrımcılık Sözü

15:34 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Orman Yangını Alarmı

13:36 - Diyarbakır