?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan engellilere müjde verdi

AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Türkiye Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Engelli kardeşlerimizin dijital temelli hizmetlere daha kolay ulaşabilmeleri amacıyla web siteleri ve mobil uygulamaları genelgemizi yakın zamanda yayınlayacağız" dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Türkiye Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, "Engelsiz Türkiye programı vesilesiyle sizlerle bir araya gelmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. 81 ilimizdeki milyonlarca engelliyi temsil eden programımızı teşrif eden tüm kardeşlerimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.  Malumunuz, Birleşmiş Milletler öncülüğünde tüm dünyada kabul görmüş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilerin sorunlarıyla ilgili farkındalığın artmasına, engelli insanların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile teşkil ediyor. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü noktasında en önemli husus, bu konuyu her fırsatta gündeme taşımak suretiyle toplumsal hassasiyetin gerilemesine izin vermemektir"dedi.

"Buradan bir müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan. "Engelli kardeşlerimizin dijital temelli hizmetlere daha kolay ulaşabilmeleri amacıyla web siteleri ve mobil uygulamaları genelgemizi yakın zamanda yayınlayacağız. Genelgemiz tüm engelli kardeşlerimiz için şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum.0-8 yaş aralığındaki özel gereksinimli evlatlarımızın ihtiyaç duydukları hizmetleri etkili şekilde alabilmeleri için Aile Temelli Ulusal Erken Müdahale Sistemimizi yıl bitmeden pilot olarak hayata geçireceğiz.Engelli kardeşlerimize yönelik hizmetleri geç kalmış hakların teslimi yaklaşımıyla hayata geçirdik. Engelli memur sayısında önemli kademe kaydettik. 71 bin engelli memur sayısına yaklaştık. Özel sektörde istihdam edilmelerine de önem veriyoruz"diye konuştu.(HABER MERKEZİ)
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'dan Icardi’ye şarkılı destek

2024-11-28 13:51 - Diyarbakır

WhatsApp, 2024 Sonunda 45 Telefon Modeline Desteğini Çekecek

2024-11-26 14:28 - Bilim ve Teknoloji

Dünya Robot Olimpiyatları’nda muhteşem kapanış

2024-12-01 03:49 - Bilim ve Teknoloji

Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı

2024-11-27 12:54 - Güncel

Vietnam'da elektronik sigara yasaklandı

2024-12-01 00:10 - Dünya

Hatay’da şehit yakınları ve gazilere yeni nefes

2024-12-01 03:39 - Güncel

Hakkari’de dağdan düşen genç hayatını kaybetti

2024-12-01 17:33 - Asayiş

Amedspor, Manisa FK'yı 3-2 yendi

2024-12-01 16:03 - Diyarbakır

Prof. Dr. Sevimli: Buzlu yolda kayma ölümcül veya ciddi sakatlanmaya neden olabilir

2024-11-26 19:29 - Güncel

8 milyon lira dolandırdılar

2024-12-01 11:45 - Asayiş

İlgili Haberler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yeniköy’de vatandaşlarla buluştu

13:07 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı kabul

23:13 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan AK Parti’ye ziyaret

17:15 - Siyaset

Miniklere bisiklet hediyesi

14:03 - Siyaset

Bakan Göktaş: "Bizim görevimiz hain darbe girişimini yapanların bir daha teşebbüs etmemesini sağlamak"

14:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sultan Alparslan Sevdasını Ömrüne Sığdırdı

16:33 - Diyarbakır

30 Yıllık Arzuhalcilerden Yapay Zekâ Uyarısı

15:19 - Diyarbakır

Kayapınar'daki İş Yeri Kurşunlamasında Şüpheli Tutuklandı

15:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

14:47 - Diyarbakır

Diyarbakırlı Seyyar Esnaftan Gençlere Unutulmayacak Mesaj

13:41 - Diyarbakır