?>

DALGIÇ MOTOPOMP BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI İŞİ

Resmi ilanlar - 3 yıl önce

DİYARBAKIR SU KANAL İDARESİ Dalgıç Motopomp Bakım Onarım Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/8381

1-İdarenin a) Adı : DİYARBAKIR SU KANAL İDARESİ b) Adresi : BAGCILAR MAHALLESI YENIHAL CADDESI 1 21090 BAĞLAR/DİYARBAKIR c) Telefon ve faks numarası : 4122522990 - 4122523957 ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmet alımın

a) Adı : Dalgıç Motopomp Bakım Onarım Hizmet Alımı İşi b) Niteliği, türü ve miktarı : 73 Kalem 6 aylık süre ile Diyarbakır İli, 17 İlçe merkezi ve bu ilçelere bağlı mahalleler (köy,mezra vb) dalgıç tip motopomp tesislerin montaj-demontaj, bakım ve onarım hizmet alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hizmet Alanı; Merkez:(Bağlar, Yenişehir, Kayapınar, Sur mahalle ve mezraları) 1.Bölge:(Bismil, Silvan, Çınar, Kocaköy, Kulp, Lice, Hazro mahalle ve mezraları) 2.Bölge:(Ergani, Çermik, Çüngüş, Dicle, Eğil, Hani mahalle ve mezraları) ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren 6(Altı) aydır d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 02.02.2024 - 10:00 b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : DİSKİ İhale Bürosu Toplantı Salonu-Bağlar/DİYARBAKIR

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler: 4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. 4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler; 4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. 4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu. 4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri. 4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz. 4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: 4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: 4.4.1. "Derin Kuyu Dalgıç Tip Motopomp Bakım ve Onarım İşi veya Dalgıç Pompa Alım Satım İşi veya Dalgıç Pompa Temin ve Montaj İşi"  Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. 7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. 8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. 9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. 10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. 11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür. 14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 15. Diğer hususlar: İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Diğer Hizmetler/0,71 Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.  

Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da husumetli iki aile barıştırıldı

2024-01-04 12:41 - Diyarbakır

KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı!

2024-01-07 12:46 - Bilim ve Teknoloji

Yeni nesil bilmez, Eskilerin gözü yaşlı

2024-01-07 12:14 - Diyarbakır

Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler: Kazancımız yakıta gidiyor

2024-01-06 12:47 - Ekonomi

Kuzey Ege'de feribot seferlerine fırtına engeli

2024-01-06 10:19 - Güncel

ABD'de cami imamı silahlı saldırıda katledildi

2024-01-04 06:58 - Dünya

29 hükümlü yakalandı

2024-01-08 11:55 - Asayiş

Van'da 492 köye ulaşım sağlanamıyor

2024-01-06 10:17 - Güncel

Kelime-i Tevhid ile kişi iman dairesine girer

2024-01-07 11:56 - Güncel

Mesafeli satış firmalarına 86,2 milyon lira ceza kesildi

2024-01-06 09:53 - Güncel

İlgili Haberler

TIBBİ CİHAZ SATIN ALINACAKTIR

00:10 - Resmi ilanlar

MODÜLER RACK KABİN SATIN ALINACAKTIR

00:05 - Resmi ilanlar

CADDE VE SOKAK İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

00:01 - Resmi ilanlar

MUHTELİF MAHALLELERDE SOSYAL VE KÜLTÜREL AMAÇLI SALON YAPIM İŞİ

00:01 - Resmi ilanlar

OKUL GÜÇLENDİRME VE ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

00:01 - Resmi ilanlar

Günün Manşetleri

Amedspor’dan Süper Lig’e muhteşem başlangıç: Erzurumspor’u 3-0 geçti

23:47 - Spor

Diyarbakır’da Bakanlardan birlik mesajı

17:43 - Diyarbakır

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Diyarbakır’da: İlk durağı Valilik oldu

16:51 - Diyarbakır

Diyarbakır’da geleneksel helvaya Tayland dokunuşu

15:05 - Diyarbakır

Şehit ve Gazi Çocukları Derneği’nden Ankara’da Büyük Buluşma

14:40 - Diyarbakır