?>

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, TESK Başkanvekili Seçildi

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun 21. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanvekili olarak seçildi. Ebedinoğlu, yeni göreviyle birlikte Diyarbakır ve bölge esnafının sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor.

Diyarbakır - 2 yıl önce

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanvekili olarak seçildi.
Uzun yıllardır TESK Yönetiminde görev yapan DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde TESK Başkanvekili olarak seçildi. Bu önemli seçim, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun 21. Olağan Genel Kurulu'nda gerçekleştirildi.
TESK 21. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden Bendevi Palandöken seçilirken, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu da TESK'in yeni yönetiminde yer aldı. Ebedinoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı olarak TESK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken'i tebrik ediyorum. Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu delegasyonumuz olmak üzere tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun başta esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum," ifadelerini kullandı.
Ebedinoğlu'nun seçilmesi, Diyarbakır ve bölge esnafı için büyük bir gurur kaynağı oldu. Kendisi, uzun yıllardır esnaf ve sanatkarların sorunlarını çözmek için çalışmalarda bulunmuş ve onların haklarını savunmuştur. Bu yeni göreviyle birlikte, TESK'in yönetiminde önemli kararların alınmasında daha etkin bir rol oynayacak.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Burhan Aksak, Fevzi Apaydın, Zekeriya Mutlu, Alican Ebedinoğlu, Adlıhan Dere, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz, Halil İbrahim Balcı, Talat Dinçer, Kadir Durmuş, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu.
TESK'in yeni yönetiminde yer alan Ebedinoğlu, Diyarbakır ve bölge esnafının sesini daha güçlü bir şekilde duyurmayı hedefliyor. Esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak, ekonomik kalkınmayı desteklemek ve adil bir ticaret ortamı oluşturmak için çalışacağını belirten Ebedinoğlu, bu yeni görevinin kendisine büyük bir sorumluluk yüklediğini ifade etti.
Haftanın Öne Çıkanları

Türksat 6A'da son ateşleme

2024-07-18 09:20 - Bilim ve Teknoloji

Kur’an Eğitim Merkezlerine kayıtlar başladı

2024-07-15 12:50 - Eğitim

İşgalciler Han Yunus'ta katliam yaptı: Şehid ve yaralılar var

2024-07-16 14:59 - Dünya

Diyarbakır’da eski HDP’li ilçe başkanının kardeşi silahlı saldırıda öldü

2024-07-16 11:07 - Diyarbakır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'a yönelik saldırıyı kınadı

2024-07-14 11:00 - Siyaset

Bakan Uraloğlu, “Bundan Sonra Hiç Kimse Böyle Bir Kalkışmaya Cesaret Edemeyecektir”

2024-07-15 17:08 - Siyaset

PKK/YPG, 2 çocuğu daha "zorunlu askerlik" bahanesiyle kaçırdı

2024-07-17 12:57 - Dünya

13 ilde "Siberağ-1" operasyonu: 35 gözaltı

2024-07-18 08:07 - Asayiş

Diyarbakır'ın Tarihî Sur İlçesi Hafta Sonu Turist Akınına Uğradı

2024-07-14 16:40 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Bir Garip Olay

2024-07-14 23:54 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Diyarbakır'da yağışlar bereket getirdi

12:09 - Diyarbakır

Diyarbakır’da taksi ücretlerine zam

11:48 - Diyarbakır

Çüngüş’teki İtalyan Köyü Turizm İçin Gün Sayıyor

11:13 - Diyarbakır

Dicle Elektrik Diyarbakır’ın Tarihi Mirasına Işık Tutuyor

10:58 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Askıda Döner uygulaması

10:18 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Diyarbakır'da yağışlar bereket getirdi

12:09 - Diyarbakır

Diyarbakır’da taksi ücretlerine zam

11:48 - Diyarbakır

Çüngüş’teki İtalyan Köyü Turizm İçin Gün Sayıyor

11:13 - Diyarbakır

Dicle Elektrik Diyarbakır’ın Tarihi Mirasına Işık Tutuyor

10:58 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Askıda Döner uygulaması

10:18 - Diyarbakır