?>

EKER :"OPERASYON KÜRTLERE DEĞİL,TERÖRE KARŞIDIR"

AK Parti Diyarbakır İstişare Toplantısı,milletvekilleri,belediye başkanları,il ve ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Asayiş - 7 yıl önce

Toplantıda konuşan  önceki dönem Gıda,Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker,Barış Pınarı Harekatı'nın Kürtlere karşı değil,ülkenin bekasını tehdit eden terör unsurlarına karşı gerçekleştirildiğini söyleyerek Ak Parti mensupları olarak bunu bölgede iyi anlatmaları gerektiğini dile getirdi. Toplantıda yerel yönetimler ve parti teşkilatları arasındaki koordinasyon ve ilişkiler de ele alındı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'in liderliğinde ve  Bakan Eker'in öncülüğunde bölgeye hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Parti Bileşenlerini Buluşturan Toplantı

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda milletvekilleri,belediye başkanları,il ve ilçe başkanları,belediye meclis üyeleri,kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile yapıldı. Toplantıda konuşan önceki dönem Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ve Milletvekili. Mehmet Mehdi Eker,yurt dışına düzenlenen terör operasyonlarına değindi. Barış Pınarı Harekatı'nın Kürtlere değil terör örgütlerine karşı yapıldığını anlatan Eker,bölgedeki Ak Parti mensupları olarak bunu halka iyi anlatmaları gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durmaları gerektiğini vurgulayan Eker," Barış Pınarı Harekatının  kürt kardeşlerimizle ilgisi yok. Tek  sorunumuz islam meridyenlerimi çökertmeye çalışanlar ve terör örgütleriyledir. Ak parti teskilatlari olarak birlik beraberlik içinde olmalıyız. Liderimize her türlü maddi manevi desteği sağlamak zorundayız. O ulusal şekilde Türkiyemizi temsil ediyor. Misyonumuz farkında olarak işlerimizi yapacağız" dedi.

Toplantıda yerel yönetimler ile parti teşkilatları arasındaki koordinasyon da ele alındı.

Beyoğlu :"Hizmetlerimize Kararlı Şekilde Devam Edeceğiz" Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve Bakan Eker'in öncülüğünde bölge halkına hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. Beyoğlu,"Çok verimli bir toplantı oldu.Tüm sorunları istişare ettik.Sayın cumhurbaşkanımızın liderliği ve sayın bakanımız Mehmet Mehdi Eker'in destekleriyle hizmetlerimize kararlı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Silvan’da, okullarda çalışacak personel göreve başladı

2019-11-07 00:00 - Sağlık

Diyarbekirspor’da Tiryaki dönemi

2019-11-07 00:00 - Dünya

Uzmanlardan grip aşısı uyarısı

2019-11-04 00:00 - Güncel

Mahalleli için risk oluşturan binaya yıkım kararı

2019-11-07 00:00 - Sağlık

İlkokul öğrencilerinden sıra dışı sergi

2019-11-06 00:00 - Sağlık

Eyyübiye’de yol yapım çalışması sürüyor

2019-11-07 00:00 - Asayiş

Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan aileler Hz. Süleyman Camii’ni ziyaret etti

2019-11-08 00:00 - Ekonomi

Bölgesel Amatör Ligi

2019-11-03 00:00 - Güncel

Vali Güzeloğlu Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB’de işletme sahipleriyle bir araya geldi

2019-11-05 00:00 - Güncel

Fidan diken çocuklara bisiklet hediyesi

2019-11-07 00:00 - Asayiş

İlgili Haberler

Sahillere sıkı denetim

15:37 - Asayiş

Komşuları şüphesinde haklı çıktı,

01:28 - Asayiş

Pütürge’deki arazi yangını kontrol altına alındı

00:05 - Asayiş

Hasankeyf Tüneli girişinde feci kaza: 12 yaralı

00:10 - Asayiş

Çankırı’da alevlere teslim olan ev küle döndü

00:23 - Asayiş

Günün Manşetleri

Sultan Alparslan Sevdasını Ömrüne Sığdırdı

16:33 - Diyarbakır

30 Yıllık Arzuhalcilerden Yapay Zekâ Uyarısı

15:19 - Diyarbakır

Kayapınar'daki İş Yeri Kurşunlamasında Şüpheli Tutuklandı

15:16 - Diyarbakır

Diyarbakır Polisinden Ortak Operasyon

14:47 - Diyarbakır

Diyarbakırlı Seyyar Esnaftan Gençlere Unutulmayacak Mesaj

13:41 - Diyarbakır