?>

Erzurumlu Judo Antrenörü Balkan'larda Türkiye’yi Temsil Edecek

Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün başarılı antrenörü Ertuğrul Dönmez, Yıldız Milli Takım Antrenörü olarak Karadağ’da düzenlenecek Balkan Judo Şampiyonası’nda görev alacak. Milli sporcular Elifsu Esenboğa ve Elif Rana Ekmen de madalya hedefiyle tatamiye çıkacak.

Spor - 5 ay önce

alkanlar’da Madalya Hedefi: Erzurum’dan Üçlü Çıkartma

Erzurum, judo branşında yeni bir gurur tablosuna hazırlanıyor. Türkiye Judo Federasyonu tarafından Yıldız Milli Takım Antrenörlüğü görevine getirilen Ertuğrul Dönmez, 11-12 Ekim 2025 tarihlerinde Karadağ’ın Budva kentinde gerçekleştirilecek Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda milli takımın başında yer alacak. Dönmez’in öğrencileri Elifsu Esenboğa ve Elif Rana Ekmen ise milli formayla tatamiye çıkarak Türkiye’yi temsil edecek.
Erzurum Gençlik Spor Kulübü çatısı altında yetişen ve birçok ulusal başarıya imza atan iki genç judocu, Karadağ’da madalya mücadelesi verecek. 36 kiloda yarışacak olan Elifsu Esenboğa ile 63 kiloda mücadele edecek Elif Rana Ekmen, yıldız kategorisinde Türkiye’nin en güçlü isimleri arasında yer alıyor.

“Hedefimiz Madalya ve Gurur”

Milli takım antrenörlüğü görevine layık görülmekten onur duyduğunu belirten Ertuğrul Dönmez, "Sporcularımızla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için Karadağ’a gidiyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu önemli görev için bizleri uygun gören Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Öztürk ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Kariyerinde milli sporculuk geçmişi de bulunan Dönmez, antrenörlük görevinde de Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmenin kararlılığında olduklarını vurguladı.

Destekçilere Teşekkür

Ertuğrul Dönmez, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez’e de desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu başarı bir ekip işidir. Erzurum olarak hem antrenör hem sporcu düzeyinde Balkanlar’da ses getirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şampiyona Karadağ’ın Budva Kentinde

Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası, 11-12 Ekim 2025 tarihlerinde Karadağ’da düzenlenecek. Türkiye’yi temsil edecek olan kafilede yer alan Erzurumlu antrenör ve sporcular, şampiyona öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.
KAYNAK: İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sosyal medyayı ikiye bölen öğretmen! Fidan hoca ile mukayese eden bile var

2025-10-06 15:05 - Eğitim

Erken Seçim Açıklaması: Meclis Koridorları Çalkalanıyor

2025-10-02 15:23 - Siyaset

Erdoğan'ın doktoru 'helal tıp' istedi

2025-10-02 15:35 - Siyaset

Eski Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad öldü mü? Zehirlendiği iddia edildi

2025-10-04 13:50 - Dünya

DEM Parti Diyarbakır’da Basınla Buluştu

2025-10-01 15:57 - Siyaset

En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Masada 4 farklı rakam var

2025-10-06 15:09 - Ekonomi

ORC 26 İlde Seçim Anketi Yaptı Sonuçlar Şaşırttı!

2025-10-06 15:22 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'na yakın isimler CHP kampına katılmadı

2025-10-06 14:58 - Siyaset

Batman'da Aile Hekimlerine Yönelik Dermatoloji Eğitimi Düzenlendi

2025-10-01 13:47 - Eğitim

Başörtüsünü Düzeltirken Yuttuğu Toplu İğne Akciğerine Saplandı

2025-10-07 11:13 - Sağlık

İlgili Haberler

Sağlık çalışanları masa tenisi turnuvasında buluştu

12:32 - Spor

Karagümrük’ten Tarihi Zafer: Fenerbahçe’ye 67 Yıl Sonra Lig Şoku

22:19 - Spor

Yüksel Yıldırım: Bizi eleyecekler gibi gözüküyor

00:14 - Spor

Kız Takımı Floor Curling İl Şampiyonu oldu

10:53 - Spor

TFFHGD görev dağılımını yaptı

09:50 - Spor

Günün Manşetleri

Çermik’te 40 Yıllık Ramazan Geleneği

22:53 - Diyarbakır

Diyarbakır il sağlık müdürlüğü’nden 14 mart tıp bayramı’na özel marş ve klip

15:19 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Trafikte Tehlikeli Görüntü

13:53 - Diyarbakır

Diyarbakır’da doğal taşlara ilgi artıyor: turistlerin gözdesi bazalt taşı

12:52 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Bayram Tatlısına Yoğun Talep

12:34 - Diyarbakır