?>

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

Resmi ilanlar - 2 ay önce

HASTANEMİZ 2026 MALİ YILI İHTİYACI OLAN 4 (DÖRT) KISIM GIDA MALZEMESİ ALIM İŞİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası (İKN) : 2026/582672

 

1- İdarenin 1.1. Adı : DİYARBAKIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DİYARBAKIR SİLVAN DR. YUSUF AZİZOĞLU DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ 1.2. Adresi : YENİŞEHİR MAH. ESENLİK CAD. NO SİLVAN/DİYARBAKIR 1.3. Telefon numarası : 04127115005 1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2- İhalenin
2.1. Tarih ve Saati : 24.04.2026 - 10:00 2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres : SİLVAN DR. YUSUF AZİZİOĞLU DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİK TOPLANTI SALONU
3- İhale konusu mal alımının
3.1. Adı : HASTANEMİZ 2026 MALİ YILI İHTİYACI OLAN 4 (DÖRT) KISIM GIDA MALZEMESİ ALIM İŞİ 3.2. Niteliği, türü ve miktarı : HASTANEMİZ 2026 MALİ YILI İHTİYACI OLAN 4 (DÖRT) KISIM GIDA MALZEMESİ ALIM İŞİAyrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. 3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer : Dr. Yusuf AZİZOĞLU Silvan Devlet Hastanesi Ambarı veya Yemekhanesi 3.4. Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 1(bir) iş günü içerisinde peyder pey sözleşme bitimine kadar teslim alınacaktır. Hastane Müdürlüğünce imzalanmış ve mühürlenmiş fişlerde yazılı miktar doğrultusunda 1(Bir) gün önceden İstenilen malzemeleri Hastanemiz Mutfağına Muayene Komisyonu huzurunda teslim edecektir. Fişler yüklenici firma tarafından aylık olarak toplanacaktır. Toplanan fişler ay sonunda hastanemiz idaresine teslim edilecektir Muayene komisyonu tarafından gerekli kontrolü yapılan malzemeler uygun olduğu takdirde teslim alınacaktır. Şartnameye uygun olmayan malzemeleri yüklenici en geç 2 (iki) saat içinde değiştirecektir. 3.5. İşe başlama tarihi : SÖZLEŞME İMZALANDIĞI GÜN BAŞLAR.
4- Katılım ve yeterlik kriterleri:4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:4.1.1. Teklif mektubu.4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.4.1.3. Geçici teminat.4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.4.1.5. Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajından yararlanmak isteyen istekliler tarafından sunulacak yerli malı belgesi
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler: Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler: Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.
5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.9- İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.10- Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.12- Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.13- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.15- Diğer hususlar:Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir. 
Haftanın Öne Çıkanları

Yerli ilaçta 'Helal' dönemi: Prof. Dr. Cevdet Erdöl'den kritik uyarılar

2026-03-30 14:22 - Sağlık

İBB davasında savcı 7 kişinin tahliyesini istedi

2026-04-01 12:37 - Asayiş

DEVA Partisi’nden istifa etmişlerdi: İki isim CHP’ye geçiyor!

2026-03-27 11:18 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye sert eleştirdi

2026-04-01 15:47 - Siyaset

İstifa etmezse ihraç edilecek

2026-03-31 14:16 - Siyaset

Levent Gültekin’den CHP iddiası

2026-04-01 12:36 - Siyaset

Bursa-Balıkesir sınırında yangın başladı

2026-03-26 11:04 - Asayiş

İzmir'de deprem mi oldu?

2026-03-26 11:08 - Güncel

Ankara’yı sarsan iddia: Soruşturmaların yönü CHP genel merkezi’ne mi kaydı?

2026-03-30 14:26 - Siyaset

Son Dakika İmamoğlu’nun X hesabına soruşturma başlatıldı

2026-03-26 11:19 - Asayiş

İlgili Haberler

OKUL BİNASI DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

00:01 - Resmi ilanlar

LABORATUVARI SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

00:02 - Resmi ilanlar

TAPU VE KADASTRO VII (DİYARBAKIR) BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI BAKIM-ONARIM TADİLAT İŞİ

00:01 - Resmi ilanlar

YOL İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

00:01 - Resmi ilanlar

ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR

00:01 - Resmi ilanlar

Günün Manşetleri

Amedspor’dan Süper Lig Öncesi Kritik Hamle

17:43 - Diyarbakır

Bayramda Eğil’e Ziyaretçi Akını

16:00 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimlerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

15:51 - Diyarbakır

Ahmed Arif büstü Sil Baştan

14:10 - Diyarbakır

Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

13:57 - Diyarbakır