?>

Hayatını kaybeden muhtarın adı parkta yaşatılacak

Van’ın merkez Edremit ilçesinde geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Raif Çiçek’in adı Eminpaşa Mahallesinde onarılan parkta yaşatılacak..

Güncel - 5 yıl önce

Van’ın merkez Edremit ilçesinde geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Raif Çiçek’in adı Eminpaşa Mahallesinde onarılan parkta yaşatılacak. Edremit ilçesinde daha önce açılışı yapılan ve bölgenin ilk meyve ağaçlı parkı olan Eminpaşa Mahalle Parkı yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar gördü. Yaşanan selin ardından tekrar onarılan parka Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, vefat eden mahalle muhtarı Raif Çiçek’in adını verdi. Programda açılış konuşmasını yapan Başkan İsmail Say, “Eminpaşa Mahalle parkımız bir süre önce yapılmıştı. Van’da meyve bahçesi statüsünde tek parktı. Geçen yıl meydana gelen selden dolayı zarar gördü. Bizde parkımızı tamamen elden geçirip yeniledik. Bu süreçte Eminpaşa Mahalle muhtarımız Raif Çiçek abimiz hakkın rahmetine kavuştu. Bizde belediye meclisinde bu konuyu dile getirdik. Meclis üyelerimizde bu teklifi kabul etti. Meclisimizde bu parkın adının muhtar Raif Çiçek olmasına karar verdi. Yeniden yapılan bu parkımızın adına vefat eden Raif Çiçek ağabeyimizin adını verdik ve hizmete açtık. Bu günde önemli bir gün, aşure günü bu vesile ile halkımızın da aşure gününü kurtuluyorum, kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize vesile olsun. Bu noktada Raif ağabeyimize vefa göstertmek istedik. Bizleri kırmayarak buraya gelen tüm meclis üyelerimize ve kararın altında imzası bulunan tüm meclis üyelerimizi tebrik ediyorum” dedi. Yeniden inşa edilen parkın hayırlara vesile olmasını dileyen AK Parti Van milletvekilleri Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaçar, vefat eden merhum muhtar Raif Çiçek’e Allahtan rahmet dileyerek mahalle halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Park açılışı aşure dağıtımının ardından Merhum Raif Çiçek’in ailesini ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Bakanlığınca, Covid-19 ile mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan; birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı miktarı 85 milyonu geçti.

2021-08-17 00:00 - Güncel

Hastayla doktor tartıştı, doktor kafasından yaralandı

2021-08-12 00:00 - Güncel

Beşiktaş’ın golcüsü Batshuayi, İstanbul’a geldi

2021-08-17 00:00 - Spor

Kulp’ta, dolandırıcılığa karşı vatandaşlara broşür dağıtıldı

2021-08-17 00:00 - Güncel

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu Queen Salima kazandı

2021-08-17 00:00 - Güncel

Hakkarili annelerin eylemi 14. haftada

2021-08-13 00:00 - Güncel

TÜGVA’dan lise öğrencilerine kaynak kitap desteği

2021-08-17 00:00 - Güncel

Elazığ’da örtü yangını

2021-08-17 00:00 - Güncel

Ceylan Karavil Park’ta akvaryuma yoğun ilgi

2021-08-13 00:00 - Kültür Sanat

Dr. Erkman: “Aşırı sıcaklar 4 yaş altı çocukları etkiliyor”

2021-08-13 00:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Yaşlılar ebru sanatıyla kendi eserlerini ortaya çıkardı

10:51 - Güncel

Ağın’daki badem üretim alanlarında inceleme

10:52 - Güncel

Bayburt’ta öğrencilere gıda kaybı ve israfı konusunda eğitim verildi

10:55 - Güncel

Kapadokya Değer Ödülleri’ne başvurular başladı

13:09 - Güncel

TESK 22. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Yiğiner seçime tek aday olarak girecek

13:09 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Kamyonette sıkışan sürücü kurtarıldı

00:07 - Diyarbakır

GoTürkiye’nin 7 bölgelik tanıtım yolculuğu Diyarbakır’da tamamlandı

16:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kuru meyve ve çerez tezgâhları doldu

15:15 - Diyarbakır

Diyarbakır’daki viyadük faciasında yeni karar

15:07 - Diyarbakır

Narin Güran davasında yeni duruşma

14:53 - Diyarbakır