?>

İlçe protokolünden işaret diliyle ‘24 Kasım’ sürprizi

Van’ın Çatak ilçesindeki kurum amirleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ’Benim Adım Öğretmen’ şarkısına işaret diliyle klip çektiler..

Güncel - 5 yıl önce

Van’ın Çatak ilçesindeki kurum amirleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ’Benim Adım Öğretmen’ şarkısına işaret diliyle klip çektiler. Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Öğretmenler Günü’nde farklı bir etkinlik düzenledi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışan Türk İşaret Dili Eğitmeni Merve Göktürk ve Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Kübra Gümüş, 24 Kasım Öğretmenler Günü için klip çekti. Çatak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlileri tarafından öğretmenler için hazırlanan ve ilçe protokolünün yer aldığı klip çekimleri, kurum amirlerinin kurum bahçeleri ve makam odalarında yapıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü programında öğretmenlere sinevizyon eşliğinde izletilecek ve ilçe öğretmenlerine sürpriz olacak klipte, Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek, Hakim İrem Öztürk, Emniyet Amiri Emre Altuntop, Tabur Komutanı Binbaşı Volkan Kuyucugil, Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, Aile Sağlık Merkezi Başkan Vekili Dilara Mamuk başta olmak üzere birçok kurum amiri hazırlanan klipte rol aldı. Klibin sonunda öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu belirten Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesajını işaret diliyle vererek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ise klipte yer almaktan çok büyük keyif duyduğunu belirterek, “Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto da, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle işaret diliyle klip hazırladıklarını belirterek, “Başta kaymakamımıza, belediye başkanımıza, savcımıza ve çok değerli kurum amirlerine çok teşekkür ediyorum. Bu güzel günde tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İçişleri Bakanı Soylu: ″Bataklık operasyonu Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu suç geliri operasyonudur ve bu operasyon kapsamında 73 sanık hakkında iddianame düzenlenmiş ve 2 milyar TL’lik mal varlığına el konulmuştur″

2021-11-22 00:00 - Güncel

Tesla uygulamasına erişim sorunu: Sürücüler araçlarına binemedi

2021-11-20 00:00 - Ekonomi

Elazığ’da 210 kilo esrar, 1 kilo skunk ele geçirildi

2021-11-16 00:00 - Güncel

Zigana zirvelerinde doğa yürüyüşü

2021-11-23 00:00 - Spor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: ″2022 yılı için 51 bin 603 kişi askerlik için başvurdu.″

2021-11-16 00:00 - Güncel

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarında çalışmalar devam ediyor

2021-11-16 00:00 - Güncel

Çikolata kisti ve bağırsağını tıkayan lezyon alındı, yaşam kalitesi arttı

2021-11-22 00:00 - Sağlık

Minikler ″Bremen Mızıkacıları″ ile doyasıya eğlendi

2021-11-22 00:00 - Kültür Sanat

“Kansere bağlı ölüm oranları azalmaya başladı”

2021-11-19 00:00 - Sağlık

Prof. Dr. Uğur Coşkun: “Akciğer kanserinde kişiye özel tedavi umutları artırdı”

2021-11-19 00:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Kapadokya Değer Ödülleri’ne başvurular başladı

13:09 - Güncel

TESK 22. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Yiğiner seçime tek aday olarak girecek

13:09 - Güncel

Valilikten yağış uyarısı

13:10 - Güncel

Yaralı arı şahinleri tedavilerinin ardından doğaya salındı

13:22 - Güncel

Meteoroloji alarm verdi: 20 il için sarı kodlu uyarı

10:40 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da sahipsiz hayvanlar için yeni çalışma takvimi

15:35 - Diyarbakır

Tarihi surların dibinde şaşırtan görüntü

15:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da 70 yaşındaki adam hastanelik oldu

15:18 - Diyarbakır

Diyarbakır’da acemi sürücüden trafikte dikkat çeken mesaj

15:13 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 9 ilde sahte fatura ağına operasyon

13:04 - Diyarbakır