?>

Kahve içmeye çağırıp, altınları için sopayla döverek öldürmüş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde altınları için komşusunu öldüren şahsın, 40 yaşındaki Reşa'yı kahve içmeye davet edip, ardından sopayla döverek öldürdüğü ve ziynet eşyalarını çaldığı ortaya çıktı.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Bölge - 2 yıl önce

İskenderun'da 26 Ağustos tarihinde 40 yaşındaki Reşa Zeyn için yapılan kayıp müracaatı üzerine polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlatmış ve yapılan çalışmalarda; olayın şüphelisi 28 yaşındaki Hani Kurdi'nin kayıp olarak aranan kadını kendi ikametine götürüp, kafa kısmına tahta sopa ile vurarak öldürdüğü tespit edilmişti. Olayın şüphelisinin, maktulün üzerinde bulunan 3 adet burma bilezik, 1 adet bilezik, 1 adet bileklik, 1 adet kolye, üzerinde kan izi bulunan 3 adet yüzük ve 5 adet küpesini alarak, örtüye sardığı cesedi Modernevler Mahallesi otoban altı maden ocağı mevkisinde yol kenarındaki kanala attığı belirlendi.Olayı gerçekleştiren Kurdi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Komşusu tarafından öldürülen kadının 21 yaşındaki oğlu Halit Humsa, yaşanan feci olayla ilgili bildiklerini anlattı. Annesinin katilini bulan emniyet ekiplerine teşekkür eden Humsa, komşularının annesini kahveye çağırdığını ve ardından altınlar için sopayla döverek öldürdüğünü söyledi.

“Komşunun oğlu, annesi evde olmadığı zaman anneme mesaj atıyor ve 'gel kahve içelim' diyor”

Komşusu tarafından dövülerek öldürülen Reşa Zeyn'in 21 yaşındaki oğlu Halit Humsa, annesinin telefonunda komşudan gelen 'kahve içelim' mesajına rastladıklarını belirterek “Annemin komşusu, sürekli gidip geliyor onların yanına. Komşunun oğlu, annesi evde olmadığı zaman anneme mesaj atıyor ve 'gel kahve içelim' diyor. Annem de gidiyor, kapıdan içeri girer girmez darbe yemiş kafasından. Annemi altınlar için boğmuş, 3 gün sonra zaten bulduk cansız bedenini. Motorla boş araziye atıp kaçıyor, biz de annemi 3 gün sonra bulduk. 26 Ağustos'ta kayboldu, 28 Ağustos'ta bulduk. Çok teşekkür ederim polislerden, Allah razı olsun yani onlar zaten olmasaydı hiçbir haber alamazdık” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır Karpuzunun özellikleri nedir?

2024-09-01 21:01 - Diyarbakır

Diyarbakır'da kaç ilçe ve mahalle var?

2024-09-02 22:57 - Diyarbakır

DMM'den "Türkiye'de yılda 10 binden fazla çocuk kayboluyor" iddiasına yanıt

2024-09-03 13:37 - Güncel

Diyarbakırspor’un eski başkanı hayatını kaybetti

2024-09-01 21:16 - Diyarbakır

Okula uyum haftası yarın başlıyor

2024-09-01 08:16 - Eğitim

Ülke genelinde hava bugün nasıl?

2024-08-30 08:16 - Güncel

İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı

2024-08-30 07:57 - Güncel

Diyarbakır'da 28 Ağustos'da vefat edenler

2024-08-28 22:18 - Diyarbakır

Şehirlerarası yolcu otobüsünde uyuşturucu yakalandı

2024-08-30 10:24 - Bölge

Cevdet Yılmaz: Fikir hürriyeti, nefret söylemleri değildir

2024-08-31 14:54 - Güncel

İlgili Haberler

Depremde evini kaybetti, aldığı hibeyle kendi işinin patronu oldu

13:39 - Bölge

Mardin’de aşiretler aynı masada

12:42 - Bölge

Şanlıurfa’da Trafo Merkezine Baskın Kamerada

11:08 - Bölge

Bitlis’te 54 talebe için anlamlı gün

10:24 - Bölge

Erzurum’da hava bir anda değişti

15:24 - Bölge

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da surların gölgesinde farklı yaşam

14:22 - Diyarbakır

Surların gölgesinde dikkat çeken mesaj: Kentimizi temiz tutalım

13:33 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Turşuluk sebzeler tezgâhları doldurdu

12:51 - Diyarbakır

Çermik’te kış hazırlığı hızlandı: Kurutmalıklar tezgâhlarda

12:36 - Diyarbakır

BAMEC’in Diyarbakır’daki yeni temsilcisi belli oldu

12:27 - Diyarbakır