?>

Kandemir: “31 Mart öncesi hizmet aşkımızla, sevdamızla huzura çıkacağız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bir kere daha 31 Mart öncesi hizmet aşkımızla, sevdamızla huzura çıkacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı’nın bayrağı dalgalanmaya devam edecek inşallah” dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Kars’ta düzenlendiği İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Kandemir, “Türkiye açısından son derece kritik ve önemli bir seçimi geride bıraktık. Süreç bize gösterdi ki muhalefet bloğu aslında bütün o toplantılarını, bir araya gelmelerini adeta birbirleriyle pazarlığa çevirmişler. Yani birisini başkan yardımcısı tayin etmişler, ötekini bakan tayin etmişler. Toplanmışlar toplanmışlar, kime hangi bakanlığı veririz onu tartışmışlar. Tartışmalarının hiçbir yerinde milletten bir iz, tartışmalarının hiçbir yerinde memleketin beklentisi olmamış. Seçim bitince bir kez daha gördük ki, kendilerinin de itiraf ettiği gibi diyorlar ya ‘İyi ki biz kazanmamışız.’ Kendilerinin itiraflarından gördüğümüz şey şu ki Türkiye ucuz kurtulmuş. Ortaya dökülenlerin dışında, ortaya dökülmeyen onlarca mesele vakti gelince gözükecektir. Bunların memleket, millet diye bir derdinin olmadığını görmüş olduk” dedi.
31 Mart’ta bir kez daha hizmet aşkıyla milletin huzuruna çıkacaklarını söyleyen Kandemir, “Biz AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak mücadele etmeye, siyaset yapmaya devam ediyoruz. Bu milleti seviyoruz. Ülkemizin dört bir yanına hizmet götürmek için mücadele ediyoruz. İşte Kars’tan Edirne’ye Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, ecdadın ifadesiyle ardında ’çil çil eserler’ bırakmanın nasıl bir şey olduğunu zaten görmüş oluyorsunuz. Biz memleketin derdiyle ilgilenirken, biz milletin meselelerini konuşurken, karşı taraftakilerin bambaşka dertlerinin, gayelerinin olduğunu millet gördü. Görmeye zaten devam ediyor. Onlara hak ettiğini her vakti geldiğinde fazlasıyla veriyor. Bu seçimlerde de Türkiye’nin dört tarafında yine aynı neticenin çıkacağına inanıyoruz. Milletimizin huzuruna çıkarken, milletimizin tartısıyla tartılırken, bir kere daha 31 Mart öncesi hizmet aşkımızla, sevdamızla huzura çıkacağız. İnanıyorum ki Türkiye’nin dört bir tarafında Cumhur İttifakı’nın bayrağı dalgalanmaya devam edecek inşallah” diye konuştu.
Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Haftanın Öne Çıkanları

50 yıllık hayal test sürüşünde

2023-12-08 16:14 - Bilim ve Teknoloji

Güneşteki patlamalar elektronik eşyalarınızı bozabilir!

2023-12-08 00:24 - Bilim ve Teknoloji

Nuri Alço'dan hayırlı olsun ziyareti

2023-12-08 18:15 - Kültür Sanat

 BİSMİL BELEDİYESİ MACERA PARKI, KAFETERYA, HALI SAHA VE BÜFE KİRALAMA İŞİ

2023-12-04 03:00 - Resmi ilanlar

Altın fiyatları yüksek seyrini sürdürüyor

2023-12-05 08:36 - Ekonomi

Diyarbakır Özekli Mahallesi Otobüs saatleri

2023-12-04 17:31 - Diyarbakır

Şanlıurfa'da Gazze yararına kermes düzenlendi

2023-12-04 13:15 - Bölge

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

2023-12-06 03:00 - Resmi ilanlar

KARAYOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

2023-12-07 03:07 - Resmi ilanlar

Aşırı yağış sonrası köprü de göçük meydana geldi

2023-12-10 10:03 - Bölge

İlgili Haberler

6 vekil hakkında fezleke süreci

13:00 - Siyaset

6 Yeni Beldede Seçim Heyecanı

12:02 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

09:29 - Siyaset

Depremin vurduğu Malatya’ya 35 milyarlık altyapı hamlesi

09:30 - Siyaset

MHP'den DEM Parti’ye bayram ziyareti

11:22 - Siyaset

Günün Manşetleri

Diyarbakır'ın en sıcak ilçesi yakıyor

16:54 - Diyarbakır

Sur Kaymakamı Akbulut Sahaya İnip Futbol Oynadı

16:26 - Diyarbakır

Diyarbakır’da El Emeği Eserler Görücüye Çıktı

14:17 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimleri Diyarbakır’da Buluştu

13:05 - Diyarbakır

Ergani'deki Kanlı Arazi Kavgasında Flaş Gelişme

12:46 - Diyarbakır