?>

Kartal’ın gözü finalde

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Başakşehir’i konuk edecek olan Beşiktaş, rakibini geçerek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor..

Spor - 5 yıl önce

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Başakşehir’i konuk edecek olan Beşiktaş, rakibini geçerek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Süper Lig’de lider durumda bulunan ve Türkiye Kupası’nda yarı final mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş’ta hedef 2 kupa. Hafta sonunda Başakşehir karşısında 3-2 kazanarak lig yarışında kayıp yaşamayan siyah-beyazlılar, aynı rakibiyle bu kez kupada finale yükselmek için mücadele edecek. Hafta sonunda rakibini 7 yıl sonra deplasmanda yenen Beşiktaş, bu maçta aynı zamanda pas rekoru kırmıştı. Kartal’da hedef, sahasında oynayacağı bu mücadeleyi de kazanarak finale yükselmek. 10 sezondur kupa kazanamıyor Türkiye Kupası’nı en son 2010-2011 sezonunda müzesine götürmeyi başaran Beşiktaş, finalde Başakşehir’i penaltı sonuçları mağlup ederek zirveye çıkmayı başarmıştı. Geride kalan 10 sezonda kupayı kazanamayan Beşiktaş, bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyor. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Cenk Tosun, takımla çalışmalara başladı. Ancak bu futbolcunun riske edilmemesi bekleniyor. Cenk Tosun, pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde sahada olacak. Sakatlığı süren bir diğer isim Gökhan Töre de forma giyemeyecek. Başakşehir’de eksik çok Ligde sıkıntılı bir süreç yaşayan ve düşme hattına gerileyen son şampiyon Başakşehir’de birçok eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes, Caiçara, Bolingoli, Chadli, Duarte ve Tolga Ciğerci’nin bu maçta forma giymesi zor. Rotasyon olabilir Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, bazı oyuncuları Başakşehir karşılaşmasında dinlendirebilir. Kalede Utku’ya görev vermeyi planlayan Yalçın, Dorukhan ve Necip’i de ilk 11’de sahaya sürebilir. Mücadelenin uzatmalara ve penaltılara gitme ihtimali nedeniyle hafta sonundaki Fenerbahçe derbisini de düşünen Yalçın, sahaya bu doğrultuda bir kadro sürmeyi planlıyor. Düdük Fırat Aydınus’ta Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Yarın 20.45’te oynanacak olan karşılaşmada Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık da yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Türk Kızılay’ından Akçadağ’da esnafa gıda yardımı

2021-03-12 00:00 - Güncel

Beşiktaş’ın, pazartesi günkü antrenmanında sağ alt baldırının arka kısmında ağrı hisseden Gökhan Töre’nin adalesinde gerilme tespit edildi.

2021-03-10 00:00 - Spor

Batman’da çilek bahçelerinde budama ve temizleme çalışmaları başladı

2021-03-09 00:00 - Kültür Sanat

Mesleğini ve kariyerini bırakıp hayalinin peşinden koştu

2021-03-12 00:00 - Kültür Sanat

(Özel) Kalaycılık mesleğini tek başına ayakta tutmaya çalışıyor

2021-03-10 00:00 - Kültür Sanat

Uluslararası ödüllü kuaförden sağlıkçılara büyük jest: 10 gün boyunca ücretsiz tıraş edecek

2021-03-15 00:00 - Kültür Sanat

Baharın müjdecisi çiğdemler doğayı süsledi

2021-03-12 00:00 - Kültür Sanat

Gustavo 40 gün sonra 11’de

2021-03-14 00:00 - Spor

Bingöl’de 58 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 22 şüpheli hakkında işlem yapıldı

2021-03-11 00:00 - Güncel

Yöresel kıyafetli gençler yeni kayak takımlarıyla kaymanın keyfini yaşadı

2021-03-11 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Kepez’de hız ve rekabet rüzgarı esecek

12:38 - Spor

Dicle Üniversitesi Öğrencisi Elif Berfin Altun Dünya Sıralamasında İlk 20’ye Girdi

12:09 - Spor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Avrupa’da Zirveye Damga Vurdu

10:54 - Spor

Nahit Eren: "Süper ligin en genç takımıyız, hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek"

23:44 - Spor

Yücel Çevik Balkan ikincisi oldu

10:34 - Spor

Günün Manşetleri

Amedspor’dan Süper Lig Öncesi Kritik Hamle

17:43 - Diyarbakır

Bayramda Eğil’e Ziyaretçi Akını

16:00 - Diyarbakır

Basın Dünyasının Önemli İsimlerinden Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

15:51 - Diyarbakır

Ahmed Arif büstü Sil Baştan

14:10 - Diyarbakır

Bahar Şenliği İçin Geri Sayım Başladı

13:57 - Diyarbakır