?>

Kim Min-jae: ″Fenerbahçe’nin projesi benim açımdan daha iyiydi″

Fenerbahçe’nin yeni transferi Kim Min-jae, Avrupa’dan önemli takımlardan teklif almasına rağmen sarı-lacivertlilerin kendisine sunduğu projeyi en iyi seçenek olarak gördüğünü söyledi..

Spor - 5 yıl önce

Fenerbahçe’nin yeni transferi Kim Min-jae, Avrupa’dan önemli takımlardan teklif almasına rağmen sarı-lacivertlilerin kendisine sunduğu projeyi en iyi seçenek olarak gördüğünü söyledi. Fenerbahçe’nin yeni transferi Kim Min-jae, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Güney Koreli oyuncu, Fenerbahçe’de olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Fenerbahçe’nin, Avrupa’da bilinen bir kulüp olduğunu vurgulayan 24 yaşındaki stoper, "Kendimi çok şanslı ve onurlu hissediyorum. Açıkçası Avrupa’dan bazı kulüplerin beni istediği sır değildi. Fenerbahçe’nin projesi benim açımdan daha iyiydi, en iyi seçenekti. Başkana, Selahattin Baki’ye ve Vitor Pereira’ya minnettarım. Söyledikleri projeyle beni ikna ettiler" diye konuştu. Çin liginde kaliteli oyuncular ile oynadığını aktaran Min-jae, "Çin ligi ile Süper Lig arasındaki ana fark benim Avrupa’da oynama isteğimdi. Şu an kendi açımdan en büyük dileğim bu takım için çok daha fazlasını verebilmek. Şu an odaklandığım şey kendimi geliştirmek ve daha iyi adapte olabilmek" değerlendirmesinde bulundu. "Canavar lakabımdan memnunum" Kim Min-jae, kendisine ’Canavar’ lakabının takıldığını dile getirerek, "Canavar lakabından oldukça mutluyum. Bu lakabı bana taraftarlar vermişti. Benim açımdan aynı şekilde performansımı göstererek elimden geleni yapıp lakabımı sürdürmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Güney Koreli futbolcu, Türkiye’nin kendisi için çocukluğundan beri kardeş ülke olduğunu sözlerine ekleyerek, şunları kaydetti: "Hep bu histeydim. Geldiğimde de burada çok iyi karşılandım. Bu durum bana büyük sorumluluk yüklüyor. Ben de daha fazla çalışarak bu olumlu ilişkiyi daha yükseğe taşımak istiyorum. Fenerbahçe taraftarı beni statta çok iyi karşıladı. Birkaç aydır futboldan uzaktım. Hazırlık kısmı benim için bir periyot oldu ve bunu geçmem gerekiyor. Ondan sonra daha iyi performans gösterebileceğimi biliyorum. Pereira’nın sistemine en iyi şekilde adapte olarak hem defansta hem de hücumda takımıma katkı sağlamak istiyorum." Kim, bir basın mensubunun Attila Szalai ile ilgili sorduğu soruyu şöyle cevapladı: "Szalai ile uyumumuz çok iyiydi. Tüm defans hattı olarak uyumluyduk. İlk maç için adaptasyonumuz iyiydi. Gol yemediğimiz için bir defans oyuncusu olarak mutluyum. Szalai çok iyi oyuncu ve çok iyi çalışıyor. Bizler geride oynarken hataları düzeltmek adına çalışıyoruz. Türkiye ligini sadece Fenerbahçe özelinde biliyordum. Zaman içinde detaylı olarak Fenerbahçe tarihini öğrenme fırsatım olacak."

Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Bakanlığınca, Covid-19 ile mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan; birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı miktarı 85 milyonu geçti.

2021-08-17 00:00 - Güncel

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Köksal Ünlü: ″Marcao ile ilgili bugün bir karar çıkacak.″

2021-08-17 00:00 - Spor

Futbolcu olmadı ama en büyük hayali milli takım antrenörü olmak

2021-08-16 00:00 - Spor

Kartalın maçında horozlar düdük çalacak

2021-08-19 00:00 - Spor

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Meltem Yiğit: “Çocuğunuza gölge eğitimi verin”

2021-08-19 00:00 - Sağlık

Filenin 2 ekibi, Bakanlık destekli projede dostluk maçı yaptı

2021-08-23 00:00 - Spor

Fenerbahçe’de Serdar Dursun şoku

2021-08-16 00:00 - Spor

Diyarbakırlı matematik öğretmeni, geometride nokta ve doğrunun olmadığını iddia etti

2021-08-18 00:00 - Eğitim

El bileğinizdeki ağrı geçmiyorsa dikkat!

2021-08-20 00:00 - Sağlık

Milli karateci Kemer’e madalya ile döndü

2021-08-23 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Sivaslı kick boksçular, Dünya Kupası’na damga vurdu

10:51 - Spor

Kepez’de hız ve rekabet rüzgarı esecek

12:38 - Spor

Dicle Üniversitesi Öğrencisi Elif Berfin Altun Dünya Sıralamasında İlk 20’ye Girdi

12:09 - Spor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Avrupa’da Zirveye Damga Vurdu

10:54 - Spor

Nahit Eren: "Süper ligin en genç takımıyız, hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek"

23:44 - Spor

Günün Manşetleri

Herkesin Bıraktığını O Topladı

22:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Havalandırma Boşluğunda Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı

21:30 - Diyarbakır

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı İçin Mehmet Kahraman İsmi Gündemde

20:59 - Siyaset

Diyarbakır'ın en sıcak ilçesi yakıyor

16:54 - Diyarbakır

Sur Kaymakamı Akbulut Sahaya İnip Futbol Oynadı

16:26 - Diyarbakır