?>

Muş’ta ’Okul Sporları Badminton Gençler Grup Müsabakaları’ başladı

Spor - 1 yıl önce

2024-2025 eğitim öğretim yılı ’Okul Sporları Badminton Gençler Grup Müsabakaları’ Muş’ta başladı. Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen turnuvaya 11 farklı ilden 20 takım katılım sağladı.
Muş Yeni Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada Ağrı, Bingöl, Bitlis, Siirt, Batman, Şırnak, Van, Iğdır, Diyarbakır ve Hakkari’den gelen sporcular mücadele ediyor. Toplamda 100 sporcunun ter döktüğü turnuvada, 20 hakem ve 40 antrenör görev yapıyor.
Muş’u temsilen 4 takımın katıldığı müsabakalar, 6 Şubat Perşembe günü sona erecek. Turnuvada gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.
Türkiye Badminton Federasyonu’nun görevlendirdiği 20 hakem, 7 farklı ilden turnuva için bir araya geldi. Organizasyonun başhakemliğini ise Muş’un ulusal hakemlerinden Ramazan Konak üstleniyor.
Müsabakanın 3 gün devam edeceğini belirten Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, "Sizleri Sultan Alparslan’ın bizlere emaneti olan, Kadim Muş ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Burada bölge illerimizden 20 takımımız üç gün sürecek olan gençler A grubu kız ve erkek grup müsabakalarını hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muş ilimiz biraz soğuk ama insanları sıcaktır. Güzel bir memlekettesiniz, inşallah bizler de sizler için çok iyi bir ev sahipliği yapacağız. Bu vesileyle bizlere her zaman destek olan herkese teşekkür ederiz. Bu müsabakada 20 hakemimiz, 40 antrenör görevlendirildi. İnşallah ev sahipliğimizde oynanan müsabakaları kazasız belasız bitirmeyi umut ediyoruz" şeklinde konuştu.
Açılışta konuşan Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, "Şu an burada badminton sporun müsabakaları yapılıyor. Birazdan yarışmada dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek. Ama bana göre buraya katılım sağlamak zaten en büyük başarıdır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'da Şehir Hastanesi’nin Kaba İnşaatı Tamamlanmak Üzere

2025-01-29 11:15 - Diyarbakır

Galeria Sitesi 'Galeria Yaşam Merkezi' Olarak Yeniden İnşa Edilecek

2025-02-04 16:55 - Diyarbakır

Merkezefendi’de buz pateni coşkusu devam ediyor

2025-02-03 20:27 - Spor

Türkiye’nin ilk astronotu Gezeravcı’dan ’popüler yanlış figürlerin peşinden gitmeyin’ uyarısı

2025-02-04 14:32 - Güncel

Diyarbakır'da Sosyal Konut Hamlesi Başlıyor

2025-02-03 14:37 - Diyarbakır

Büyükçekmece’de sis içinde gün batımı kartpostallık manzara oluşturdu

2025-02-02 10:13 - Güncel

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Baysal'dan açıklama

2025-02-02 14:51 - Diyarbakır

Depremin izleri siliniyor

2025-01-31 13:45 - Diyarbakır

Çitlekçi’den 30 kişiye 30 TOGG

2025-02-03 15:47 - Güncel

Diyarbakır’da köpek saldırısını uğrayan kadın ve çocuk canını zor kurtardı

2025-02-03 15:08 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Sivaslı kick boksçular, Dünya Kupası’na damga vurdu

10:51 - Spor

Kepez’de hız ve rekabet rüzgarı esecek

12:38 - Spor

Dicle Üniversitesi Öğrencisi Elif Berfin Altun Dünya Sıralamasında İlk 20’ye Girdi

12:09 - Spor

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Avrupa’da Zirveye Damga Vurdu

10:54 - Spor

Nahit Eren: "Süper ligin en genç takımıyız, hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek"

23:44 - Spor

Günün Manşetleri

Herkesin Bıraktığını O Topladı

22:23 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Havalandırma Boşluğunda Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı

21:30 - Diyarbakır

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı İçin Mehmet Kahraman İsmi Gündemde

20:59 - Siyaset

Diyarbakır'ın en sıcak ilçesi yakıyor

16:54 - Diyarbakır

Sur Kaymakamı Akbulut Sahaya İnip Futbol Oynadı

16:26 - Diyarbakır