?>

Öğretmenler ve velilerden mahalle halkına

Edirne’de Mithatpaşa İlkokulu öğretmenleri ve velileri tarafından ‘askıda ekmek’ kampanyası düzenlendi.

Güncel - 1 yıl önce

Edirne’de Mithatpaşa İlkokulu öğretmenleri ve velileri tarafından ‘askıda ekmek’ kampanyası düzenlendi.

Kampanyanın uygulandığı Yeniimaret semtinde, Edirne halkından büyük destek geldi. Yeniimaret Mahalle Muhtarı Neslihan Dönmez Dürüktaş, "Mithatpaşa okulumuzun velileri ve öğretmenleri, iyilik haftası kapsamında ‘askıda ekmek’ kampanyası başlattılar. Ayrıca, durumu iyi olan vatandaşlarımız da buraya gelip, ‘askıda ekmek almak istiyorum’ diyerek ücretlerini ödeyerek kampanyaya destek oluyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İyilik haftası bu hafta, hepinizi iyiliğe davet ediyorum" dedi.

Diğer mahallelerden destek geldi

Muhtar Dürüktaş, kendisine gelen taleplerin olduğunu ifade ederek, "Bana da kampanyaya katılmak için talepler geliyor. ‘Muhtarım, biz de katılmak istiyoruz, biz de askıda ekmek kampanyasına katkıda bulunmak istiyoruz’ diyen vatandaşlarımızdan güzel talepler alıyorum. Ben de onları yönlendiriyorum" diye konuştu.

Kampanyanın iyilik haftası süresince sınırlı kalmaması gerektiğini belirtti. Dürüktaş, "Bunu devam ettirelim, insanlara dokunalım. İnşallah hep beraber kampanyamıza katkıda bulunalım. Durumu iyi olan vatandaşlarımız kampanyaya destek olursa, bir ailemiz üç ekmek, diğer ailemiz altı ekmek alıyor. Bu, onlar için çok güzel bir fırsat. Önceden ekmek satış noktamız az ekmek satışından dolayı kaldırıldı. Bunun yerine askıda ekmek uygulaması geldi, çok güzel oldu, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Fırın işletmecisi Uğur Civelek, kampanya hakkında şu bilgileri verdi: "Mithatpaşa İlkokulu’nda bu hafta iyilik haftası kapsamında askıda ekmek uygulaması başlatıldı. Gelen müşterilerimiz arasında, askıda ekmeğe destek olanlar da var. Üç ekmek alıp, 100 lira, 200 lira para bırakıp askıda ekmeğin devamına katkıda bulunabilirlerse, biz de bu şekilde hizmet vermek isteriz. Bu sadece iyilik haftası kapsamında kalmasın, devam etsin" dedi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'ın Sevilen İş İnsanı Hacı Hasan İdikurt Hayatını Kaybetti

2025-03-18 11:30 - Diyarbakır

Şanlıurfa’da otomobil alevlere teslim oldu

2025-03-17 07:27 - Asayiş

Dr. Nazlı: Su zengini ülke değiliz

2025-03-20 13:09 - Güncel

Diyarbakır'da İyilik Haftası etkinliği

2025-03-17 14:21 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Bayram Şekeri Telaşı Başladı

2025-03-17 12:04 - Diyarbakır

Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Futsal Takımı yarı finalde

2025-03-17 11:32 - Spor

Diyarbakır'da Bazı Yollar Trafiğe Kapalı!

2025-03-20 13:39 - Diyarbakır

Eşkili meftune nedir nasıl yapılır?

2025-03-20 14:02 - Diyarbakır

Şüpheli ölüm olayında adı geçen muhtara görevden uzaklaştırma kararı

2025-03-19 14:58 - Asayiş

Müftü Haliloğlu: İtikaf Peygamber Efendimizin yolundan gitmektir

2025-03-19 14:33 - Bölge

İlgili Haberler

A Takımı gece boyunca çalıştı, sürücüler güne konforla başladı

09:40 - Güncel

Orhaneli’de yarı olimpik yüzme havuzu temeli atıldı

09:41 - Güncel

Şahinbey Millet Camii’nde çocuklar hem eğleniyor hem de Kur’an-ı Kerim öğreniyor

09:45 - Güncel

Yıllar önce ellerine doğdu, şimdi yan yana ameliyatlara giriyorlar

09:42 - Güncel

Bayburt’ta senelerdir sahipsiz hayvanları besleyen kadın, 10 yıldır baktığı sokak kedisini kaybetti: "İki gün ağladım"

09:44 - Güncel

Günün Manşetleri

Çermik’te Kırsal Mahalle Yolları Yakından Takip Ediliyor

12:27 - Diyarbakır

Çarpışan İki Otomobil Devrildi, 2 Kişi Yaralandı

12:21 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Sigarayı Bırakmak İsteyenlere Ücretsiz Destek

11:52 - Diyarbakır

Çüngüş’te Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Anlamlı İkram

11:48 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın En İşlek Noktasında Silinen Yol Çizgileri Endişe Yarattı

10:47 - Diyarbakır