?>

Posta işletmesi 184 yaşında

Bitlis’te Posta İşletmesi'nin 184’üncü kuruluş yıldönümünde Posta İşletmesi Başmüdürü Abdulkadir Bedir, gazetecilerle birlikte gittiği PTT şubesinde 184’ncü müşteriye çeşitli hediyeler verdi.

Bölge - 1 yıl önce

PTT Genel Müdürlüğünün açıklamalarının yer aldığı programda, tarihi gelişimi anlatıldı. Yazılı yapılan açıklamada, 23 Ekim 1840 tarihinde haberleşmenin sağlanması amacıyla Posta Nezareti adıyla faaliyete başlayan ve ülkenin köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, 184. yaşını kutladığı ifade edildi.
Açıklamada, iki asra yaklaşan tecrübesi ile Türkiye'nin iletişim alanındaki en güvenilir aktörü olarak kabul edilen PTT, geçmişten aldığı güç ile geleceğe emin adımlarla ilerlediği vurgulandı.
Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), kurulduğu tarihten bu yana Türkiye'nin iletişim ve haberleşme alanındaki göz bebeği kurumu olarak sunduğu kaliteli hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geniş hizmet yelpazesi, Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan iş yeri ağı, iştirakleri ve gerçekleştirdiği iş birlikleri ile hem ulusal hem de uluslararası alanda adından başarıyla söz ettiren PTT AŞ; güvenilir, erişilebilir, hızlı ve kaliteli bir şekilde sürdürdüğü faaliyetlerini çağın teknolojilerine uygun olarak modernize ediyor. Postanın yanında kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi pek çok alanda sektörde lider olan PTT, bugünün ihtiyaçları ve teknolojisini hizmetlerine entegre ederek gücüne güç katıyor. Yenilikçi atılımları ve dünya posta sektörüne sunduğu katkılarla Türkiye'nin övünç kaynakları arasında yer alıyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülke ekonomisine maksimum katkı sunma hedefleriyle faaliyetlerini verimli ve etkin bir şekilde yürüten Şirket; ekonomik, kültürel ve sportif faaliyetleriyle de fark yaratıyor. Tüm bunların yanı sıra doğa dostu hizmet anlayışı ve çevreye olan sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam eden PTT, gelecek için sürdürülebilir adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine elektrikli araç filosu ve çevreye duyarlı projeleriyle de katkı sağlıyor.” denildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır'ın deprem haritası ve fay hatları!

2024-10-18 00:35 - Diyarbakır

Diyarbakır'da deprem sonrası talep patlaması!

2024-10-16 23:23 - Diyarbakır

Diyarbakır'da yarın 38 mahallede elektrik kesilecek

2024-10-19 12:49 - Diyarbakır

Diyarbakırlı öğretmen balkondan düşerek öldü

2024-10-19 02:38 - Diyarbakır

Amedspor'a 5 Dil Bilen Tercüman!

2024-10-18 00:30 - Diyarbakır

Diyarbakır'ın kaç ilçesi var?

2024-10-23 17:48 - Diyarbakır

Diyarbakır Silvan'da silahlı kavga: 1 ölü, 6 yaralı

2024-10-19 20:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da tapusuz tarla kavgası: 4 yaralı

2024-10-20 01:07 - Diyarbakır

Bulut ile Ay Işığının muhteşem görüntüsü

2024-10-18 17:06 - Diyarbakır

Kuzey Irak seçimleri için halk sandık başına gitti

2024-10-20 12:46 - Dünya

İlgili Haberler

Karaköprü’de Su Ürünlerine Sıkı Denetim: Doğal Kaynakların Korunması İçin Kontroller Arttı

17:18 - Bölge

500 Yıllık Osmanlı Mirası Mevlevihane Yeniden Hayat Buldu

15:16 - Bölge

Tunceli’de minikler, derse sporla hazırlandı

14:54 - Bölge

Son dakika Van'da deprem mi oldu?

11:45 - Bölge

Kıyı Ege’de Sağanak Uyarısı: Marmara ve İç Bölgelerde Sis ve Don Tehlikesi

11:12 - Bölge

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır