?>

Saldırıya uğrayan doktor dehşet gecesini anlattı - VİDEOLU

Gaziantep’te özel bir hastanenin acil servisinde çalışırken hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısı sonucu yaralanan ve yoğun bakıma alınan Doktor Asadullah Beğoğlu, yaşadıklarını anlattı.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Sağlık - 3 yıl önce

Gaziantep’te özel bir hastanenin acil servisinde çalışırken hasta yakını olduğu iddia edilen 20 kişinin saldırısı sonucu yaralanan ve yoğun bakıma alınan Doktor Asadullah Beğoğlu (36), yoğun bakımdan çıkarak servise alındı. Dr. Beğoğlu, o gece yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Doktor Asadullah Beğoğlu, “Benim normal nöbetim vardı. Hasta yakını çocuğunu getirmiş, ateş ve kusma şikayetiyle acil servise başvuru yaptı. Sıvı kaybı ve ateşinin düşmesi için damar yolu açtık. Ailesi de şikayetlerini anlattı, bizler de tamam dedik. Tedavisini yazıp gönderdik. Hemşire arkadaşlar bir kere damar yolunu denemişler, sıvı kaybı olduğundan dolayı damar yolunu açamamışlar. Bizler de biraz bekleyin, daha sonra tekrardan deneriz dedik. O sıra hasta yoktu, biz de molamıza çıktık. Kapının önünde yönetici ve güvenlik arkadaşımızla sohbet ediyorduk, bir anda 15-20 kişi çağırıp gelmiş. Adamlarla herhangi bir münakaşamız ya da sözlü tartışmamız olmadı. Kapının önünde dururken 15-20 kişi ’Damar yolu açamayan doktor ve hemşireler bunlardır’ diyerek saldırdılar. Kafama darbe aldım. Hastayla ya da kişisel olarak herhangi bir husumetimiz yok ama arkadaşın bizimle ne sıkıntısı varsa çözemedik" dedi.
“20 kişiden en az 15 kişi beni darp etti”
Beğoğlu, “15-20 kişi saldırdı, kamera kayıtları var. 20 kişiden en az 15 kişi beni darp etti. 1 kişi tutuklandı tamam ama geriye kalan kişiler ne olacak. Bu bizim için de tehlikeli ve korkuyorum. Şimdi yarın taburcu olacağım ve çıkacağım, diğerlerinin beni tehdit etmeyeceği ne malum. Bu tip insanlar o kadar şımarmış ki, durduğu yerde saldıran, böyle bir şeyden dolayı ben şikayetçi oldum. Bunun için bana bir daha saldırabilirler. Saldırı anında sağ olsun arkadaşlarım hasta yakınları ve hastane personelleri kurtardı beni. Beyaz kod verdik, 15-20 dakika sonra polis ekipleri geldi. Olay bitti, saldırganlar kaçtı, beni kurtaran olmasaydı beni öldüreceklerdi. Beni kurtaran hasta yakınları ve hastane personeli oldu. Normalde beyaz kod verince polis ekiplerinin hemen gelmesi lazım ama olay bitti adamlar çekip gittiler, polisler geldi. Olayda arkadaşlarım beni kurtarmasa şu an bu şekilde değil de artık öldükten sonra mı derim, ölür müydüm ya da daha farklı bir hasar mı alırdım bilemiyorum. Adamların gözü o derece dönmüştü" diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır Starlink uyduları şaşkınlıkla izlendi

2023-08-17 00:04 - Bilim ve Teknoloji

Psikolog Sayar: Çocuklarımızla iletişim kanallarını açık tutmalıyız - VİDEOLU

2023-08-21 16:12 - Sağlık

Prof. Dr. Uzbay: Sosyal medya ve internet neocehaletin temel etkileşim alanı haline geldi

2023-08-21 17:08 - -

Çocuklarda sık görülen ortopedik sorunlar nelerdir?

2023-08-18 11:04 - Sağlık

473 parkıyla Şehitkamil farkını ortaya koyuyor

2023-08-20 17:09 - -

Diyarbakırlı Onur'un Helena'ya olan aşkı cezaeviyle son buldu

2023-08-15 15:36 - Güncel

Çadırlar küle döndü

2023-08-19 15:38 - Güncel

En acı hasat başladı - VİDEOLU

2023-08-21 09:49 - Güncel

1 kişinin öldüğü 22 kişinin yaralandığı olayda 10 gözaltı

2023-08-21 10:09 - Güncel

Bruselladan korunmak için çiğ sütten uzak durun - VİDEOLU

2023-08-16 13:53 - Sağlık

İlgili Haberler

Her şişlik ödem değildir

10:12 - Sağlık

Kaldırım çizgisine basmamak sadece bir oyun olmayabilir

11:37 - Sağlık

Aydın’da tedavi gören minik hastalara moral oldular

09:49 - Sağlık

Doğum çantasında olmazsa olmazlar

09:52 - Sağlık

Uzmanından uykunun önemi

10:04 - Sağlık

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Mevlid Kandili Ulu Cami’de dualarla idrak edildi

23:40 - Diyarbakır

Sur’da el bombası operasyonu: 4 kişi tutuklandı

16:27 - Diyarbakır

Diyarbakır dahil 71 ilde uyuşturucu operasyonu

15:37 - Diyarbakır

Diyarbekir Beyefendilerinin Kandil Geleneği

15:27 - Diyarbakır

Ulu Camii’nde Mevlid Kandili hazırlığı

15:25 - Diyarbakır