?>

Şırnak emniyet ekiplerinin ’Hayallerin Engeli Olmaz’ projesi tamamlandı

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Hayallerin Engeli Olmaz’ projesi düzenlenen törenle tamamlandı.

Bölge - 2 yıl önce

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Hayallerin Engeli Olmaz’ projesi 07 Nisan 2023 tarihinde başladı, 15 Aralık 2023 tarihinde kursiyer öğrencilerin katılımıyla düzenlenen tören ile tamamlandı. Şırnak Emniyet Müdürlüğü polis evinde düzenlenen törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti Milletvekili Arslan Tatar, Emniyet Müdürü Celal Dalman, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Proje çerçevesinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü yöresel bez dokuma, el sanatları, halk oyunları, jimnastik, halter, yabancı dil kurslarından toplam 20 bin kişiye eğitimler verildi.
Programda konuşan Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Emine Akbaş “ÇOGEP 8 bakanlık ve cumhurbaşkanlığımız strateji ve bütçe başkanlığı ile ortaklaşa hayata geçirilen ve Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 2023 yılında ilimizde uygulanmak üzere ’Hayallerin Engeli Olmaz’ projesi hazırlanarak hayata geçirilmiştir. Projede 15 farklı faaliyetle meslek edindirme, halk oyunları, İngilizce, fidan dikimi, duvar boyama, şehir dışı gezi programı ile toplamda 7 bin 680 gencimiz ile doğrudan doğruya temas sağlanmıştır. Projede ilimizde gerçekleştirdiğimiz doğrudan ve dolaylı olarak 20 bin kişiye temas sağlanmıştır” dedi.
Öğrenciler arasından düzenlenen resim, şiir ve çeşitli dallarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve pasta kesimi ile program son buldu.
Haftanın Öne Çıkanları

Doğuda 6 il için "kuvvetli" yağış uyarısı

2024-01-04 14:50 - Bölge

Arda Turan, "Benim uyuyamadığım yerde kimseyi uyutmayacağım"

2024-01-03 16:17 - Spor

Diyarbakır'da husumetli iki aile barıştırıldı

2024-01-04 12:41 - Diyarbakır

2024-01-01 00:00 - Eğitim

Yerli ve milli sürücüsüz trenimiz raylara çıkmaya hazır

2024-01-03 14:50 - Bilim ve Teknoloji

Kış depresyonu nedir?

2023-12-30 09:43 - Sağlık

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı Mardin'de kütüphane açılışında konuştu

2023-12-30 18:28 - Kültür Sanat

Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de

2023-12-30 06:39 - Ekonomi

Çakmak gazı çekerek sonunu getirdi!

2024-01-03 14:12 - Asayiş

Memur maaş artışı yarın belli olacak

2024-01-02 06:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Van'ın Tuşba İlçesinde 4,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

10:41 - Bölge

Meteoroloji'den 8 İle Kuvvetli Kar Uyarısı: Çarşamba Gününe Kadar Kar Yağışı Sürüyor!

10:16 - Bölge

Antalya Konyaaltı’nda 4.3 Büyüklüğünde Deprem Gece Yarısı Korkuttu

10:06 - Bölge

Kuraklık Zivzik narında verimi yarı yarıya düşürdü

12:03 - Bölge

Karaköprü’de Su Ürünlerine Sıkı Denetim: Doğal Kaynakların Korunması İçin Kontroller Arttı

17:18 - Bölge

Günün Manşetleri

Diyarbakır’ın Meşhur Halka ve Burma Tatlısı Turist Akını Görüyor

15:27 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Sağlık Hizmeti Vatandaşın Ayağına Gitti

15:12 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Zirvenin Merkezinde Kadınlar Vardı

14:17 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Yoğun Sis Ulaşımı Durma Noktasına Getirdi

14:12 - Diyarbakır

Teknik Direktör Aysabar: Önceliğimiz İyi İnsan Yetiştirmek

13:37 - Diyarbakır