?>

Taşkın: Kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Meydanı çevresinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek, öneri ve talepleri dinledi.

Güncel - 2 yıl önce

İlçenin farklı noktalarında sürekli olarak esnaf ve vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Eskimalatya Meydanı çevresindeki esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti hem de talepleri dinledi.
Ziyaretinde, Eskimalatya Meydanı ve çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Taşkın, "Meydanımız ve çevresinin önemli bir merkez haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
"Kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız"
Katılımcı bir yaklaşım sergilenerek belediyenin hizmetlerinin etkin bir şekilde ulaştırılması amacıyla fikir alışverişinde bulunmanın önemine dikkat çeken Taşkın, "Esnafımızın, şehrimizin ve toplumumuzun kültürel ve ekonomik hayatında ne denli önemli bir role sahip olduğunun biliyoruz. Eskimalatya’mızın sokakları, eski ustalarımızın, küçük dükkânların ve el emeği göz nuru ürünlerin izlerini taşıyor. Bu izler, şehrimizin karakterini oluşturan ve bize kim olduğumuzu hatırlatan unsurlar. Bizler burada kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız; onların talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Battalgazi’mize yapılacak her proje, her çalışma ile ilgili istişareye önem veriyoruz. İnşallah meydanımızın çevresinde bulunan esnaflarımızın karşılaştığı sorunları bir an önce çözüme kavuşturacağız. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız. Meydanıyla, çevresindeki çarşısıyla, tesisiyle buranın bölgesinde önemli bir merkez haline gelmesini istiyoruz. Tarihi dokumuzun korunması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz" diye konuştu. 
Haftanın Öne Çıkanları

Psikolog Sayar: Bir insan sosyal medyada tüm anını yaymamalıdır

2024-06-07 13:30 - Bilim ve Teknoloji

Sosyal Medya Uzmanı Kılınç: "Sosyal Medya'da mahremimizi paylaşmaktan kaçınmalıyız"

2024-06-06 13:27 - Bilim ve Teknoloji

ANKA III, HÜRJET ile kol uçuşu yaptı

2024-06-06 07:37 - Bilim ve Teknoloji

Diyarbakır’da PKK/KCK’ya operasyon: 6 şüpheli gözaltına alındı

2024-06-08 22:17 - Diyarbakır

Şanlıurfa'da tarihi Yusuf Paşa Camii dualarla ibadete açıldı

2024-06-08 16:22 - Güncel

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

2024-06-06 08:16 - Güncel

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev bugün Türkiye'ye gelecek

2024-06-10 06:19 - Güncel

Uluslararası MEB Robot Yarışması başvuruları başladı

2024-06-11 12:30 - Eğitim

Başıboş köpekler suda yaşayan canlılara da saldırmaya başladı

2024-06-12 12:22 - Güncel

SMA hastası minik Muhammed kendisine uzanacak yardım elini bekliyor

2024-06-06 09:13 - Sağlık

İlgili Haberler

Haziran böceğiyle mücadele sürüyor

11:31 - Güncel

Battalgazi’de temizlik çalışmaları sürüyor

11:34 - Güncel

Müftü İmamoğlu: Kur’an eğitimi çocukların ve gençlerin ahlaki gelişiminde önemli rol oynuyor

11:38 - Güncel

Bunaltıcı sıcaklara karşı Munzur Dağları’nda kartopu keyfi

11:38 - Güncel

AJet’ten gençlere özel kampanya

11:41 - Güncel

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Yunus Timleri sahada: Uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi

20:35 - Diyarbakır

Silvan'da 2 milyon 350 bin dekar arazi suyla buluşacak

16:16 - Diyarbakır

Diyarbakır’da veresiye defterine mizahi önlem

15:00 - Diyarbakır

Diyarbakır’da kaldırım tepkisi

13:45 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Sıcaktan Bunalanlar Selman’a Akın Ediyor

13:23 - Diyarbakır