?>

Trafik kazasında ölen Samsunpor taraftarı anıldı

Spor - 2 yıl önce

Samsun’da, 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Samsunspor taraftarlarından Teoman Taş için 1965 Samsunspor Derneği tarafından anma etkinliği düzenlendi.
Dernek binasında gerçekleşen törende, Teoman Taş’ın Samsunspor’a olan bağlılığı ve taraftar ruhuyla gönüllerde bıraktığı iz bir kez daha hatırlandı. Dernek binasında yapılan anma töreninin ardından etkinliğe katılanlar, İstiklal Mahallesi’nde bulunan ve anısını yaşatmak için ismi verilen Teoman Taş Parkı’nı ziyaret etti.
"Hepinize minnettarız, onun yaşatılmasını sizler sağlıyorsunuz"
Parkta gerçekleşen konuşmalarda söz alan Teoman Taş’ın annesi Aynur Taş, "17 yılı bitirdik, 18. yıla girdik. Ateş düştüğü yeri yakar derler ya, sizler de o ateşi hissediyorsunuz, teşekkür ederim. Benim için daha dün olmuş gibi geliyor evladımı kaybetmek. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çoğu kişi bilir. Bu arada 2 ay oldu, eşimi de kaybettim. Eşimle birlikte karşılıklı ağlaşıyorduk evladımız için. O kavuştu evladına. Hepinize çok minnettarız, vefalı insanlarsınız. Onun yaşatılmasını sizler sağlıyorsunuz. Teşekkür ederim" dedi.

"Bir Samsunsporlu bakışı vardı"

Teoman Taş’ın arkadaşı Mehmet Yılmaz ise “Teoman aramızdan ayrılalı 17 sene oldu. Onun vefatından birkaç ay sonra bu parkın açılışında arkadaşlarımızla birlikte beraberdik. Şimdi düşünüyorum da bizim bu parkta 4-5. anma etkinliğimiz olabilir. Ama her yıl aramızdan birileri eksiliyor. 5 yıl önceki etkinlikte Emin ağabey (Emin Kar), şurada konuşmuştu. ’Ocak aylarını hiç sevmiyorum hem Teoman’dan dolayı hem de 20 Ocak’ta kazamızdan dolayı’ demişti. Teoman’ın herkese nasip olmayacak bir Samsunsporlu bakışı ve herkese nasip olmayacak bir örnek taraftar profili vardı. Eğitimliydi, şehirliydi, beyefendiydi, akıllıydı ve hem kalem ehliydi hem de iyi bir hatipti" diye konuştu.
1965 Samsunspor Derneği’nin organize ettiği etkinliğe Teoman Taş’ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Emeklilere Yüksek Promosyon Yarışı! Diyarbakır'da Bankalar Rekabeti Kızıştırdı

2025-01-18 18:42 - Diyarbakır

Tartıştığı kardeşini beylik tabancasıyla vuran emekli polis tutuklandı

2025-01-20 17:03 - Asayiş

Ergani’de Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

2025-01-20 10:44 - Diyarbakır

Sahte internet sitesi ile araç kiralama hizmeti veren şebeke çökertildi: 15 tutuklama

2025-01-19 09:57 - Diyarbakır

Uzmanlar Uyarıyor!

2025-01-20 14:50 - Diyarbakır

Menemen FK, Gaziantep FK’dan Eren Çakır’la anlaştı

2025-01-23 11:32 - Spor

Maç anlatırken kalp krizi geçiren Arıkan, hastaneye kaldırıldı

2025-01-19 21:33 - Güncel

Öksürükten Kurtulmanın Doğal Yolu

2025-01-24 12:49 - Diyarbakır

Bismil’in Işıklar Mahallesi’nde Kutbettin Kahraman Vefat Etti

2025-01-20 15:02 - Diyarbakır

Hamo Ağa Spor İlçe şampiyonu oldu

2025-01-20 10:22 - Diyarbakır

İlgili Haberler

Pazarlar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Osman Kan oldu

09:54 - Spor

Erzincan’da Şehit Eren Bülbül Dart Türkiye Şampiyonası’nın 1. ayak müsabakaları yapıldı

10:08 - Spor

Çeşme’de üniversite öğrencileri, padel sporuyla buluştu

16:29 - Spor

İlhan Fakılı, Ukrayna maçı için Ümit Milli Takımı kadrosuna alındı

11:42 - Spor

Fenerbahçe, Euroleague’de yeni sezona başlıyor

11:47 - Spor

Günün Manşetleri

Çüngüş’te ağaçların üzerinde sevimli kovalamaca

13:26 - Diyarbakır

Kayapınar’da ticari taksiye çarpan otomobil kamerada

13:20 - Diyarbakır

Dicle’de baraj göletine 820 bin yavru balık bırakıldı

13:14 - Diyarbakır

Dört Ayaklı Minare’de merdiven önlemi

13:03 - Diyarbakır

Diyarbakır’da yeni mahsul fıstık tezgâhlarda

11:59 - Diyarbakır