?>

Vatandaşın cebini rahatlatacak Ekonomik Tatlı ve Dondurma

Diyarbakır merkezli Hacıbaba Pastaneleri, tatlı ve dondurma sektöründe kaliteyi uygun fiyatla buluşturarak hem tüketicinin hem de piyasanın dikkatini çekiyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, büyük yatırımlar ve güçlü stok politikasıyla sektöre yön verdiklerini söyledi.

Diyarbakır - 7 ay önce

Diyarbakır’da yıllardır kalite ve güvenin adresi haline gelen Hacıbaba Pastaneleri, ekonomik fiyat politikası ve istikrarlı büyümesiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Uygun fiyata zamanında yapılan hammadde alımları sayesinde ürünlerini vatandaşlara en kaliteli ve hesaplı şekilde sunmayı sürdüren firma, hem lezzetleriyle hem de sağladığı istihdamla bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

Firmanın büyüme stratejileri hakkında bilgi veren Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, markayı daha geniş kitlelere ulaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “Ekipman ve demirbaş yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Yeni yatırımlar ve güçlü stok envanteriyle sektörde fark yaratıyoruz,” dedi.

“En iyisini, en ucuza sunmak için büyük alımlar yapıyoruz”

Elaldı, kaliteli ürünleri uygun fiyata sunabilmenin arkasında planlı ve büyük ölçekli tedarik zinciri yönetimi olduğunu vurguladı. “Bugün piyasada bir kilo tatlının fiyatı bin ila iki bin TL arasında değişiyor. Ancak biz, büyük alımlar ve güçlü stoklarımız sayesinde bu rakamların çok altında fiyatlarla hizmet verebiliyoruz. İnsanlarımıza kaliteli ürünü ulaşılabilir kılmak için mücadele ediyoruz. Kendi işimize odaklıyız, söylentilere kulak asmıyoruz,” ifadelerini kullandı.

230 TL’ye organik dondurma: Sektöre yeni yön

Tatlı sektöründeki başarısını dondurma alanına da taşımayı hedefleyen Hacıbaba Pastaneleri, 100 milyon TL’lik yatırımla Diyarbakır’da yeni bir dondurma fabrikası kurdu. Günlük 11 ton üretim kapasitesine sahip tesiste üretilen dondurmalar, kilosu 230 TL’den satışa sunulacak.
Çarşıda dondurma fiyatlarının 600 ila 750 TL arasında olduğunu gördüklerini belirten Elaldı, “Biz bu alanda da sürüm politikası izleyeceğiz. Ürünlerimizin tamamı organik ve hijyenik şartlarda üretiliyor. Dileyen, dondurmamızı tahlile götürebilir. Tatlıda olduğu gibi dondurmada da sektöre yön vermeye kararlıyız,” dedi.
Menü çeşitliliğiyle Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir işletme olduklarını söyleyen Elaldı, kalite, temizlik ve fiyat politikasıyla ulusal ölçekte iddialı olduklarını da sözlerine ekledi.
Haftanın Öne Çıkanları

Diyarbakır’da mermer ocağı gerginliği

2025-05-04 11:17 - Diyarbakır

Burası Karadeniz değil, Güneydoğu’nun saklı cenneti

2025-05-05 00:12 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın közde yükselen lezzeti

2025-05-08 00:19 - Diyarbakır

Diyarbakır’da teknolojiye değil güvene dayalı emlakçılık!

2025-05-06 00:06 - Diyarbakır

Diyarbakır’da bu köye şortla girmek yasak!

2025-05-06 00:25 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Yöresel Lezzetleri Market Raflarında Yerini Aldı

2025-05-09 00:17 - Diyarbakır

Hevsel Bahçeleri’nde Şifa Kaynağı Ispanak

2025-05-06 00:18 - Diyarbakır

Gözler o programda: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç canlı yayında konuşacak

2025-05-06 00:33 - Spor

Simit tezgâhında vefa: Tiktok fenomeninden Sırrı Süreyya Önder’e hayır

2025-05-06 00:17 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Amedspor Sevgisi Evin Renklerine Yansıdı

2025-05-09 00:09 - Diyarbakır

İlgili Haberler

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

İDEV’den Eğitimde Alarm: “Öğretimi Veriyoruz, Eğitimi Veremiyoruz”

17:31 - Diyarbakır

Diyarbakır Trafiğinde Fermuar Sistemi Eğitimi

17:08 - Diyarbakır

Diyarbakır Sur’da Hafta Sonu Turist Akını: Tarihi İlçede Yoğunluk Esnafın Yüzünü Güldürdü

16:59 - Diyarbakır

Diyarbakır’ın Tarihi Marangozcular Çarşısı Turizmle Yeniden Canlanıyor

12:19 - Diyarbakır

Serçe Anne, Duvar Altında Yavrularını Ekmek Kırıntılarıyla Besliyor

12:11 - Diyarbakır