?>

Yenişehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor

Diyarbakır’da Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor..

Ekonomi - 5 yıl önce

Diyarbakır’da Yenişehir İlçe Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesine bağlı tüm cadde, sokak ve kırsal mahallelerde 2021 yılı için belirlenen 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmesinde ilçede 135 bin metre parke taşı döşenmesi tamamlandı. Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmalarını da yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı kırsal mahallelerden Başil ve Çakmak mahallelerinde 70 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi. “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” İlçenin çehresini yenilemek için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Kaymakam Beşikci, "İlçemizin daha modern ve çevre dostu bir yapılanmaya kavuşabilmesi için birimlerimiz aracılığıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Başil ve Çakmak mahallelerindeki yollara 70 bin metrekare kilitli parke taşı ile birlikte 135 bin metrekare parke taşı döşenmiş oldu. Hedefimiz yılsonuna kadar mahallelerimizdeki sokaklara toplamda 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyerek yeni yılda mahallerimizi yeni görünümüne kavuşturmaktır. Ekiplerimizin mahallelerimizde yapmış oldukları çalışmaları yerinden inceliyor, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini de çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Kartalın maçında horozlar düdük çalacak

2021-08-19 00:00 - Spor

Hatayspor, bir dönem Fenerbahçe’de de top koşturan Simon Falette’i 3 yıllığına kadrosuna kattı.

2021-08-17 00:00 - Spor

Sağlık Bakanlığınca, Covid-19 ile mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan; birinci, ikinci ve üçüncü doz aşı miktarı 85 milyonu geçti.

2021-08-17 00:00 - Güncel

Otizmle mücadelede yerli probiyotik dönemi başlıyor

2021-08-19 00:00 - Sağlık

Başkan Ramazan’ın AK Partinin kuruluşunun yıl dönümü mesajı

2021-08-13 00:00 - Güncel

Üçüncü doz aşısını başkan, Kocaelileri aşı olmaya davet etti

2021-08-13 00:00 - Sağlık

Yetiştiricilere sıvat desteği

2021-08-13 00:00 - Güncel

FÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi binasının temeli atıldı

2021-08-13 00:00 - Güncel

Bu hastalık hem çocuklar, hem de aileler için kabus oluyor

2021-08-19 00:00 - Sağlık

Diyarbakır Valisi Karaloğlu, engelli çiftçinin isteğine kayıtsız kalamadı

2021-08-19 00:00 - Güncel

İlgili Haberler

Solucan gübresi gelir kaynağı oldu

09:33 - Ekonomi

50 tonluk orkinos avı kotasını 42 günde tamamladırlar

09:35 - Ekonomi

Ekonomiye Yön Verenler zirvesi düzenlendi

09:37 - Ekonomi

TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası’ndan Londra’da girişimcilik diplomasisi

09:38 - Ekonomi

Dolar ve Euro’da Sınırlı Yükseliş

10:06 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Silvan’da Öğrenciler Tehlikeli Karayolunda Üst Geçit İstiyor

13:21 - Diyarbakır

Diyarbakır Dahil 24 İlde Uyuşturucu Operasyonu 122 Şüpheli Tutuklandı

12:07 - Diyarbakır

Erken Gelen Sıcaklar Sebze Üreticisini Endişelendirdi

11:10 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Barajların Dolması ile Balık Bereketini Artırdı

11:08 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Saksağanların Kediye Karşı İnanılmaz Savunması

10:50 - Diyarbakır