USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Bağlar’da Karanlık Sokaklar Vatandaşı Tedirgin Ediyor!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi’nde sokak lambalarının yanmaması ve çevre düzenlemesinin yapılmaması vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundular.

Bağlar’da Karanlık Sokaklar Vatandaşı Tedirgin Ediyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Mardin Yolu ile Şanlıurfa Yolu kesişiminde bulunan Kantar Kavşağı ve Şeyh Şamil Mahallesi 505. Sokak’ta vatandaşlar gece saatlerinde büyük bir endişe yaşıyor. Sokak lambalarının yanmaması ve çevre düzenlemesinin yapılmaması nedeniyle bölge halkı, karanlık sokaklarda yürümekte zorlanıyor.

Özellikle toptancılar karşısında yeni yapılan binaların bulunduğu bölgede aydınlatma eksikliği, güvenli bir şekilde evlerine gitmek isteyen vatandaşları mağdur ediyor.

Elektrik lambalarının yenilenmemesi nedeniyle akşam saatlerinde sokaklar adeta zifiri karanlığa bürünüyor. Vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak bir an önce aydınlatma direklerinin onarılmasını ve çevre düzenlemesinin yapılmasını talep ediyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, yetkililerin bu soruna duyarsız kalmaması gerektiğini belirterek, “Her akşam eve dönerken tedirgin oluyoruz. Karanlık sokaklarda yürümek adeta eziyete dönüştü. Yetkililerden bu sorunu acilen çözmelerini bekliyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan bu durumun bir an önce giderilmesi için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.