USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Diyarbakır’da tehlikeli yolculuk: Kask kafada değil, motorda!

Diyarbakır’da bir motosiklet sürücüsünün trafiğe açık yolda, kaskı takmak yerine motorun arkasına bağlayarak yolculuk yapması, görenlerin tepkisini çekti. Sürücünün kendi güvenliğini hiçe sayarak trafiğe çıkması, hem kendisi hem de diğer sürücüler için büyük bir risk oluşturdu.

Diyarbakır’da tehlikeli yolculuk: Kask kafada değil, motorda!

 

Olay, kent merkezinde yoğun trafiğin yaşandığı bir cadde üzerinde görüntülendi. Motosikletin arka kısmına bağlanmış kask dikkat çekerken, sürücünün başı tamamen açık bir şekilde araç kullanması, trafikteki diğer vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı.

 

VATANDAŞLAR TEPKİLİ: “KASK SÜS DEĞİL, HAYAT KURTARIR”

Duruma tanıklık eden bir vatandaş, “Kaskı arkasına bağlamakla güvenlik sağlanmaz. Bu bilinçsizlik ne yazık ki gençler arasında yaygınlaşıyor. Yetkililerin bu konuda daha sıkı denetim yapması gerekiyor” dedi.