USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Meslektaşımız 40 Gündür Yoğun Bakımda

8 Mart’ta geçirdiği beyin kanaması sonrası Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Reuters muhabiri Ümit Özdal, 40 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Ailesi ise umutla gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Meslektaşımız 40 Gündür Yoğun Bakımda

Diyarbakır’da uzun yıllardır uluslararası haber ajansı Reuters için muhabirlik yapan Ümit Özdal, geçirdiği beyin kanamasının ardından 40 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

8 Mart gecesi aniden rahatsızlanan Özdal, ailesi tarafından acil olarak Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde deneyimli gazetecinin beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Hızla tedavi altına alınan Özdal, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Geçen 40 günlük sürede tedavisi yoğun bakımda sürdürülen Özdal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Özdal’ın ailesi ve yakınları ise her gün hastane koridorlarında umutla doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor.