Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, Kurşunlu Mahallesi'ne bağlı Fatih Mezrası'nda, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın, kısa süre içerisinde büyüyerek evin tamamını sararken, evde bulunan herhangi bir can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
Olayın fark edilmesinin ardından, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, hızla bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın, çevredeki alanlara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü.
Yangının ardından yapılan ilk incelemelerde, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. Yangının büyümesinin ardından büyük bir tahribat oluşmuşken, evin tamamen kullanılmaz hale geldiği ifade edildi.
Yangınla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiği ve olaya dair gelişmelerin takip edileceği kaydedildi.
KAYNAK: İLKHA
