Parkta Havaya Ateş Açan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Ruhsatsız silahlarla rastgele ateş açarak çevreyi tehdit eden şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yakalandı. Zanlılar, adli makamlara sevk edildi.

Parkta Havaya Ateş Açan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Gaziantep’te bir parkta ruhsatsız tüfeklerle havaya rastgele ateş açarak çevrede paniğe neden olan iki şüpheli, polis ekiplerinin dikkatli takibi sonucu yakalandı. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olaya hızlı bir şekilde müdahale ettiği ve olayda kullanılan iki ruhsatsız tüfeğe de el konulduğu belirtildi.

Emniyet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar kapsamında, bir parkta havaya ateş açtığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs, olayda kullandıkları 2 adet ruhsatsız tüfekle birlikte yakalanmıştır. Şahıslar, işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç unsuruyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.