Yenişehir’de faciadan saniyelerle kurtuldu

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir apartmanın balkonundan kopan taş parçaları yola savruldu. O sırada kaldırımda yürüyen bir kadın, düşen taşların altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olay, kısa süreli paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, bir apartmanın balkonunda bulunan taş parçaları henüz belirlenemeyen bir nedenle koparak yola ve kaldırımın bulunduğu bölgeye düştü. Taşların büyük bir gürültüyle savrulduğu sırada bölgede yürüyen bir kadın da olayın tam ortasında kaldı.

Balkondan kopan parçaların düştüğünü fark eden kadın, ani bir hareketle bulunduğu noktadan uzaklaşarak taşların altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olayda şans eseri herhangi bir kişinin yaralanmadığı öğrenildi.

Yaşananlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, taşların yere düşmesinin hemen ardından kadının hızla uzaklaşması dikkat çekti.

Olayın ardından çevrede güvenlik önlemi alınırken, balkon ve binanın durumuyla ilgili inceleme yapıldığı belirtildi.

KAYNAK: İHA